Adrian Mititelu pregătește lovitura verii! Suma uriașă pe care o poate încasa. Atacantul de la FCU Craiova, pe picior de plecare

Adrian Mititelu poate rămâne fără atacant. Echipa care i-a pus o ofertă uriașă pe masă. Detalii importante au ieșit la iveală. Care sunt cerințele patronului de la FCU Craiova penrru a da undă verde la transfer.

FCU Craiova a retrogradat în liga secuntă a campionatului din România, după ce a înregistrat o decădere considerabilă. Dacă la începutul sezonului se afla printre primele locuri, oltenii au ajuns să fie ultimii.

Adrian Mititelu pregătește lovitura verii!

În ciuda acestui lucru, jucătorii patronați de Adrian Mititelu au atras interesul multor echipe, atât din campionatul din România, cât și din afară.

Ujpest este una dintre echipele interesate de prestațiile unuia dintre fotbaliștii din Bănie. Mai exact, Vladislav Blănuță, potrivit fanatik.ro.

Oficialii clubului menționat vor să dea 500 de mii de euro pentru un împrumut de un sezon al atacantului. În cazul în care aceștia vor fi mulțumiți de Blănuță, pot activa clauza de transfer definitiv, și vor vi nevoiți să plătească încă 2 milioane de euro.

Doar că, Mititelu vrea să îl dea pe jucător definitiv, iar maghiarii să plătească acum cei 2,5 milioane de euro. Rămâne de văzut care va fi viitorul atacantului, mai ales că acesta are o ofertă și din Cehia.

Vladislav Blănuță a fost transferat la FCU Craiova în vara anului trecut. Mititelu a plătit suma de 2.5 milioane de euro celor de la Pescara, iar acum își vrea banii înapoi.

Jucătorul, care a marcat 8 goluri pentru olteni, este cotat de site-urilor de specialitate la 500 de mii de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed