Adrian Mititelu face mutarea momentului! A schimbat antrenorul la FCU Craiova. Cine îi ia locul lui Nicolo Napoli

Adrian Mititelu face mutarea momentului! A schimbat antrenorul la FCU Craiova. S-a aflat cine îi ia locul lui Nicolo Napoli. Tehnicianul tocmai s-a despărţit de fosta sa echipă pentru a reveni în Superliga.

Adrian Mititelu, încercare disperată de a o salva pe FCU Craiova de la retrogradare. L-a readus în Bănie pe Eugen Trică.

Adrian Mititelu face mutarea momentului!

După eliminarea din Cupa României, situația de la FCU Craiova a devenit una extrem de tensionată. Adrian Mititelu face un nou şoc la echipă. Îl readuce pe Eugen Trică în locul lui Nicolo Napoli. Italianul ar putea rămâne în funcţia de director tehnic.

Cei de la Alexandria, clubul din Liga 2 au anunțat încetarea colaborării cu Eugen Trică. Au spus că tehnicianul a acceptat oferta venită de la FCU Craiova. Trică revine în Bănie pentru a încerca să o menţină pe FCU Craiova în Superliga.

„Mulțumim Eugen Trică!

Antrenorul echipei noastre de fotbal, Eugen Trică, a ales să plece de la CSM Alexandria, răspunzând ofertei înaintate de clubul de primă divizie, FC U Craiova 1948.

Eugen Trică a preluat echipa noastră în decembrie 2023, în tentativa de a ne salva de la retrogradare. Cu olteanul pe banca tehnică, în cele cinci meciuri disputate, am obținut patru puncte. Impresia de final este una bună pentru Eugen Trică, în ultimele două partide echipa fiind neînvinsă, după 1-1 cu Metaloglobus și 3-1 cu CSC Dumbrăvița, la debutul în play-out.

CSM Alexandria va continua lupta pentru evitarea retrogradării, la cârma formației noastre fiind instalat antrenorul secund de până acum, Sorin Albean, profesorul care a mai asigurat interimatul și după plecarea lui Alin Pînzaru.

Mulțumim Eugen Trică și mult succes în primul eșalon!”, se arată în mesajul postat pe contul de Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed