Adrian Mititelu face dezvăluirea momentului! Cum vrea să revină în Superliga. Strategia de la FCU Craiova, devoalată

Adrian Mititelu a explicat alegerile făcute imediat după retrogradarea echipei în liga secundă. Strategia patronului din Bănie de a reveni în Superligă a fost devoalată. Totul este clar.

FCU Craiova a retrogradat în a doua ligă din România după ce a treminat sezonul pe ultimul loc. Nici nu au apucat bine să proceseze cele întâmplate, că a doua zi patronul a decis să dea afară 6 jucători.

Adrian Mititelu face dezvăluirea momentului!

În cadrul unei intervenții la Digi Sport, Adrian Mititelu a dezvăluit ce are de gând să facă pentru ca echipa să nu stea mult în liga a doua. Mai mult de atât, patronul a mărturisit că vrea să îl readucă pe Claudiu Bălan în Bănie.

”Avem un lot foarte puternic. Nepromovarea ar fi mult mai gravă decât retrogradarea. Vă spun sincer. Va fi greu. Ne vom bate pentru fiecare punct. Cu siguranță vom promova.

Blănuță nu va pleca. Vor mai pleca unul sau doi jucători pe care nu îi mai doresc eu. Vor veni alți trei sau patru jucători. Vreau să îl aduc pe Claudiu Bălan înapoi.

Sunt jucători pe care îi va aduce Marius Croitoru. Nu o să facă tot ce vrea. Are libertatea necesară pentru a-și duce la bun sfârșit planurile.”, a spus Adrian Mititelu, potrivit sursei menționate mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed