Adevăratul fotbal de Mondiale abia acum a început! Țările de Jos, victorie fără drept de apel contra Statelor Unite

Poate că diferența este mult prea drastică. Dar ea reflectă totuși realitatea. Super-olandezii au învățat din nou să fie zburatori. Așa că au început în forță, la intimidare, în fața americanilor. Care deși nu s-au speriat, s-au văzut conduși încă din minutul 10, din cauza reușitei lui Depay.

sursa: Twitter

Apoi, a picat cum nu se putea mai bine golul lui Blind, din prelungirile primei reprize, după ce a găsit de pasa ca în Playstation a lui Dumfries.

sursa: Twitter

Statele Unite a replicat la reluare prin șarjele lui Mister America, Pulisic. Dar Wright a fost cel care și-a trecut în cont cea mai norocoasă reușită a Cupei Mondiale din Qatar.

Părea că meciul se va încinge pe final, însă Dumfries a fost răsplătit de Blind cu o pasă la fel de genială și a închis tabela din minutul 82. Iar olandezii au pășit deja în sferturi.

sursa: Twitter

Țările de Jos: Noppert – Timber, Van Dijk, Ake – Dumfries, De Roon, F. De Jong, Blind – Klassen – Gakpo, Depay
Rezerve: Pasveer, Bijlow – Berguis, Bergwijn, L. De Jong, De Ligt, De Vrij, Frimpong, Janssen, Koopmeiners, Lang, Malacia, Simons, Taylos, Weghorst
Selecționer: Louis van Gaal

SUA: Turner – Dest, Zimmerbam, Ream, Robinson – McKennie, Adams, Musah – Weah, Ferreira, Pulisic
Rezerve: Johnson, Horvath – Aaronson, Acosta, Carter, De La Torre, Long, Moore, Morris, Reyna, Roldan, Scally, Wright, Yedlin
Selecționer: Gregg Berhalter
Khalifa International Stadium, Ar-Rayyan

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari