Acuze incredibile la adresa naționalei de fotbal a Spaniei: `E blat total! În ce lume trăim, e lumea interesului.`

Naționala Spaniei a pierdut ultima partidă din grupele Cupei Mondiale, scor 2-1, contra Japoniei și s-a calificat în optimi de pe poziția secundă.

După eșecul din partida cu Japonia, fanii fotbalului din întreaga lume, au început să speculeze că ibericii ”nu au forțat” câștigarea grupei, pentru a avea un parcurs mai ușor în fazele eliminatorii.

Spania suspectată de blat în partida cu Japonia?

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat în stilul caracteristic, rezultatul Spaniei:

”Echipa Germaniei greoaie. Fără un realizator deosebit. Ocazii au fost destule. Iar vis-a-vis de conspirația asta, domne, la fotbal e posibil orice. Sunt cele mai ale naibii minți și se pun în spiritul răului. Pentru interes iubiții mei faci și pe dracu. Adevărul e ce grăiesc majoritatea.

Nu cred că trebuia pedepsită Germania. Eu cred că Spania a făcut manevra asta. Sunt interese. Ei au eliminat Brazilia și Croația, să nu joace cu ei. Și-au văzut interesul.

Dacă eram conducător și eu gândeam la fel în locul Spaniei. Cu toate că riscul era extraordinar de mare. Dacă bătea Costa Rica se ducea și Spania și Germania afară. Aici e semnul întrebării. Au riscat atât de mult spaniolii?

„Jucăm cu Brazilia, sigur ne curăță. Una e să joci cu Brazilia și alta cu Maroc, cu toate că și Maroc are echipă trăsnet. În primul rând moralul de competiție înaltă. Aia au trecut prin așa ceva, Maroc nu. Nu e nicio diferență (n.r. – între interes sau blat). E blat total! Interesul nu duce la blat? În ce lume trăim, e lumea interesului. Primează numai interesul. Nu îi interesează că mor oameni, ci să câștige din punct de vedere economic”, a declarat Dumitru Dragomir, conform Fanatik.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Este oficial! Avem Premier League și restul lumii: au bătut orice record în materie de transferuri

Cluburile din Premier League au bătut orice record, în...

Prezentare senzațională în Formula 1. Schimbare radicală de look a monoposturilor /Foto

Luna februarie dă startul lansărilor de monopost în Formula...

Parteneri
Recomandari