Acuzaţii devastatoare la adresa lui Novak Djokovic! Scandalul va fi uriaş. Ce ar face sârbul

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Novak Djokovic! Scandalul va fi uriaş. S-a aflat ce ar face sârbul după ce nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Sunt dezvăluiri absolut şocante din lumea tenisului.

Novak Djokovic se află în centrul unui nou scandal uriaş. Un antrenor din circuit a pus tunurile pe jucătorul sârb.

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Novak Djokovic!

Novak Djokovic ar susţine Rusia lui Vladimir Putin în războiul cu Ucraina. O spune Antrenorul Lesiei Tsurenko, Nikita Vlasov. Mai mult, antrenorul îl cataloghează pe Djokovic ca fiind de partea Rusiei.

Motivul ar fi că sârbul nu s-a arătat deloc deranjat de acțiunile Rusiei din Ucraina în ceea ce privește războiul. Dar asta nu e tot. În timpul turneului Australian Open, tatăl lui, Srdjan, a fost filmat printre un grup de sârbi și ruși.

Într-un videoclip care a fost postat pe YouTube, inițial a fost raportat că tatăl lui Novak Djokovic ar fi spus „Trăiască rușii”. Apoi, reporterii sârbi și fiul său au clarificat situația. Au spus că acesta doar a aclamat un grup de sârbi și cu siguranță nu s-a întâmplat ceea ce s-a crezut în primă instanță.

„Tatăl lui Djokovic a fost filmat în momentul în care se părea că a strigat „Trăiască Rusia!”, însă apoi a spus că a fost înțeles greșit. De asemenea, Djokovic nu a avut suficient curaj să spună direct că nu sprijină comportamentul tatălui său și așa mai departe. Nu. În interviurile sale, Novak nu a condamnat niciodată direct acțiunile Rusiei în Ucraina și nici nu a cerut încetarea ororii din țara noastră.

Poate că este timpul să-ți folosești statutul pentru a opri toate astea, pentru a cere pace? Nu, ei susțin Rusia. Am fost foarte surprins că această poziție a fost exprimată atât de deschis, atât de stupid. Și într-o astfel de competiție”, a spus Vlasov, conform tribuna.com.

După meciul de la Australian Open, Djokovic a abordat și el incidentul. „Tatăl meu a vrut să facă o poză și era doar în trecere. Am auzit ce a spus în videoclip. El a spus: „Noroc”. Din păcate, cei din mass-media au interpretat asta într-un mod cu adevărat greșit.

Îmi pare rău că a escaladat atât de mult. Dar sper că oamenii înțeleg că nu a existat absolut nicio intenție de a sprijini războiul în niciun fel sau ceva de genul acesta.

Tatăl meu, după cum am spus, era în trecere. Erau o mulțime de steaguri sârbești în jur. Asta a crezut el. El credea că face o fotografie cu cineva din Serbia. Asta este”, a spus Djokovic după incident.

Distribuie articol:

6 COMENTARII

  1. Novak a contactat imediat dupa invazie un jucator de tenis ucrainian care lupta, sa-si ofere sprijinul. Cineva nu il suporta si gasesc permanent motive de defaimare. Videoul cu tatal lui e usor de urmarit si de descoperit adevarul. Nu stiu pe alt jucator care ajuta ca Novak. Invers insa in afara de Medvedev in 2022 nimeni nu l-a sustinut. Nadal a fost ajutat in pandemie de sarb, toata Spania , dar isi dorea sa-l vada deportat

  2. Cel mai mare tenisman din toate timpurile nu e anglo-saxon și nici catolic, este un om și un sportiv de mare ținuta. Normal ca le strica imaginea și statisticile lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari