Absolut ruşinos! Niciun şef din Minister nu i-a aşteptat pe canotorii care au luat 8 medalii la Europene. Eduard Novak, în concediu

Absolut ruşinos! Niciun şef din Ministerul Sportului nu i-a aşteptat pe canotorii care au luat 8 medalii la Europene. Şeful sportului din România, Eduard Novak, se află, în continuare, în concediu.

Canotorii României au rescris istoria la Europenele de la Munchen. Au luat 8 medalii, dar nu a fost de ajuns pentru cei de la Ministerul Sportului.

Absolut ruşinos! Niciun şef din Minister nu i-a aşteptat pe canotori

Şefii din Guvern nu au ochi şi pentru performanţe. Delegaţia României de la Europeanul de Canotaj de la Munchen s-a întors acasă cu 8 medalii, dintre care 5 de aur. Nu a fost de ajuns pentru cei de la Ministerul Sportului.

Este cea mai bună performanţă a României din istorie la Europene. Degeaba. Ministrul Eduard Novak e tot în concediu, de zile întregi. De data asta, ministerul nu a mai trimis pe nimeni, semn că la acest minister toată lumea e în concediu.

Campioana Simona Radiş s-a dezlănţuit. „Le urăm vacanţă plăcută în continuare, să ne urmărească la televizor. Probabil că trebuie mai multe rezultate, iar dacă vom reuşi atunci sper că vor face un mic deranj şi vor veni aici alături de noi”, a spus Simona Radiş, campioană europeană și la dublu rame, dar și cu barca de 8 plus 1.

Şi colega sa de barcă, Ancuţa Bodnar, şi-ar fi dorit ca la festivitate să fie prezent şi un oficial din cadrul Ministerului Sportului.

Mădălina Bereş, medaliată cu aur şi bronz la Campionatele Europene de la Munchen, s-a arătat și ea nemulţumită. „Noi ne bucurăm că este presa aici şi că performanţele noastre ajung acolo unde trebuie, adică la familiile noastre şi la iubitorii sportului. Sper ca după Mondiale să ne aştepte şi pe noi oficialii din Guvern, aşa cum l-au aşteptat şi pe David Popovici.

Ne simţim foarte bine că am reuşit să aducem României atât de multe rezultate frumoase la Europene. Ne-am dori să reuşim aceste rezultate şi la Mondiale”, a spus Mădălina Bereş, medaliată cu aur la 8+1 feminin şi cu bronz la patru rame feminin.

Antrenorul Dorin Alupei se gândeşte deja la viitoarele competiţii. „Îmi cer scuze pentru voce, pentru că mi-am pierdut-o. Mi-am lăsat-o însă pe canalul olimpic de la Munchen. Am însă bucuria şi satisfacţia rezultatelor obţinute la Campionatele Europene de aceşti sportivi deosebiţi. Performanţele lor sunt cu adevărat extraordinare”, a subliniat Alupei.

Distribuie articol:

1 COMENTARIU

  1. Dacă venea V. Orban, Novak dormea în aerogară.
    Când nu te simți român, nu te interesează oamenii valoroși ai României.
    Când râzi și te hlizești la intonarea imnului tău național , nu meriți să fii cetățean român.
    Lașitate și interes tipice etniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Cristi Săpunaru, negru de supărare: ‘Noi suntem vinovați. Când joci cum am jucat noi este dureros’

Chindia a obținut prima victorie în acest sezon în...

Gonzalo Higuain, în lacrimi. Anunțul care i-a întristat pe fani

Gonzalo Higuain (34 de ani) a anunțat că se...

Parteneri
Recomandari