Absolut şocant! Decizie incredibilă în cazul Cristi Săpunaru. Ce suspendare a primit rapidistul după incidentele de la meciul cu FCU Craiova

Aboslut şocant! Decizie incredibilă în cazul Cristi Săpunaru. S-a aflat ce suspendare a primit rapidistul după incidentele de la meciul cu FCU Craiova. La finalul acelui meci scandalul a fost unul uriaş.

Pentru incidentele de la meciul FCU Craiova – Rapid 1-0, Cristian Săpunaru a primit o etapă de suspendare.

Decizie incredibilă în cazul Cristi Săpunaru

Cristian Săpunaru a scăpat cu o singură etapă de suspendare pentru că incidentele de la Tg. Jiu nu au fost scrise în raportul arbitrului, conform gsp.ro. Astfel, căpitanul giuleştenilor va sta în meciul de azi, contra celor de la Afumaţi, din play-off-ul Cupei României.

Pe lângă suspendarea de un meci primită, Săpunaru va fi și amendat cu 9.400 de lei, adică mai puțin de 2.000 de euro.

După incidentele de la tunel, Săpunaru a încercat să își justifice. Jucătorul susține că nu a lovit persoana cu care a intrat în conflict în drumul către vestiare, la care Adrian Mititelu. Mai mult, Săpunaru spune că a fost lovit și că a reacționat pentru că s-a temut pentru integritatea sa.

Totuşi, Săpunaru a omis că în timp ce se îndrepta spre vestiare, alături de portarul de rezervă Drăghia, a scuipat spre suporterii gazdelor de la tribună.

Anterior acelui incident, în jucătorii Rapidului s-a aruncat cu apă, cu bidoane și cu țigări, a mai spus Săpunaru. „În primul rând, vreau să prezint scuze Jandarmeriei, am crezut că ei au dat cu spray-ul, dar au fost stewarzii. Din cauza lor nu am putut juca din minutul 84 până în minutul 90.

Al doilea lucru, am văzut că există mulți doritori de scandal, care vor să mă denigreze. Haideți să vă explic și varianta noastră, că asta nu există. Există doar a lor!

Am stat cu galeria noastră, am cântat, apoi s-a terminat. Am mers către vestiare, iar la tunel era omul care a intrat pe teren și i-a aruncat cu fularul în nas lui Claudiu Niculescu (n.r. – se referă la suporterul poreclit Poștașu).

Nu îi spun numele, că nu mă interesează și nu avem vreo relație. A aruncat cu apă, sticle și țigări pe noi! De asta m-am enervat, nu am avut nicio treabă cu jucătorii și oficialii Craiovei”, a mai spus Cristi Săpunaru.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Cine este jucătorul australian cu origini românești. A debutat la Cupa Mondială din Qatar

Un australian care are pașaport românesc a debutat sâmbătă...

Clipe de panică în Qatar. Incendiu lângă Fan Zone-ul din Lusail. Video

Momente de panică lângă Fan Zone-ul din Lusail. Un...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed