Abecedar și adrenalină pe circuit! Cine sunt copiii de la Super Slalom

Arthur, Mihai și Ana Maria sunt trei puști. Trei copii obișnuiți de 9, 10 și 12 ani, care în loc să se uite la desene animate, învață abecedarul adrenalinei direct pe pistă. Toți trei sunt piloți, iar Campionatul Național de Super Slalom a fost prima competiție oficială din viața lor la care au luat startul.

Arthur și Ana Maria sunt frați și concurează celuilalt. Rivalitatea dintre ei este însă frățească.

„Niciunul dintre noi nu este mai bun ca celălalt, suntem amândoi la fel. A fost puțin greu la prima noastră cursă oficială, dar și foarte distractiv”, mărturisește Arthur Khluscielewskiq, pilot în Campionatul Național de Super Slalom.

„A fost foarte tare, mi-a plăcut foarte mult. Atunci când sunt la volan, am momente în care am emoții pentru mine și pentru fratele meu!”, spune încântată Ana Maria Khluscielewskiq.

I se pare ceva normal să concureze cot la cot cu băieții. „Ce dacă sunt fată? Îmi place foarte mult ceea ce fac și vreau să continui. Uneori, prietenele mele se mai uită ciudat la mine, dar eu îmi văd de treabă”, se amuză Ana Maria.

Mihai are 10 ani și a venit din Galați la Ploiești pentru primul lui concurs oficial. „Mi-a plăcut foarte mult, sincer a fost uimitor pentru că nu am avut emoții, am avut senzația că fac ce trebuie. Antrenorul meu știe cel mai bine dacă m-am descurcat”, povestește Mihai Tecuceanu.

La școală, micilor piloți nu le prea dă mâna să vorbească despre pasiunea lor ascunsă, mașinile. Au și motive, după cum mărturisește Mihai. „Colegii nu mă cred și mai bine nu le spun ce fac”, spune puștiul din Galați.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari