A luptat în cușcă 6 meciuri într-o oră pentru bronzul mondial!

Yani Zaharia, multiplu campion mondial la kempo, merge să se bată în a două mare competiție de MMA din carieră! După locul 3 la mondial, obținut cu mari sacrificii, băiatul lui Amatto Zaharia vrea aurul european!

Sportivii lui Amatto Zaharia trag tare înaintea Campionatului European de MMA din Italia. După zeci de ture de parc, scări și alergari în pantă, Alessia, Yani și Ștefan, merg direct în sală, unde continuă pregătirea.

Yani Zaharia este singurul dintre ei care a mai participat la o competiție de MMA, Campionatul Mondial care a avut loc tot în Italia, unde a obținut medalia de argint cu mari sacrificii.

„Am avut 6 meciuri într-o oră, fiecare meci, cu câte 3 reprize de 3 minute. Am luptat o categorie mai sus, cu sportivi mult mai grei decât mine. Asta după ce am venit de la Campionatele Mondiale de Kempo din Las Vegas, am aterizat la București la ora 14.00, la 18.00 eram din nou în aeroport ca să mă îmbarc spre Italia. La o zi după ce m-am întors de acolo am zburat spre Japonia unde am avut alte meciuri”, povestește Yani Zaharia, campion mondial la kempo.

Dietă „spartană” pentru Euro

Pentru Alessia Jecu, puștoaica de 18 ani care anul acesta a câștigat prima ei centură mondială, Europeanul din Italia este prima competiție de MMA la care va lupta.

 „Ca să intru în categorie am avut de slăbit 4 kilograme, de 3 am scăpat, mai am unul. În afară de pui, orez, salată și apă plată nu am văzut altceva”, spune Alessia Jecu, campioană mondială la kempo.

Înaintea Europeanului de MMA din Italia, Ștefan Mihăilă este mult mai norocos în privința kilogramelor decât Alessia. Nu trebuie să scape de niciunul, dar în Pandemie s-a confruntat și el cu această problemă.

„Ajunsesem de la 80 la 96 de kilograme, după două luni în care am mâncat tot ce îmi punea bunica mea pe masă. Apoi am luat măsuri, sală, antrenamente și am învățat cum să mănânc și ce să mănânc”, povestește Ștefan Mihăilă, și el campion mondial la kempo.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari