A început scandalul la FRF. Răzvan Burleanu s-a săturat. I-a dat interzis lui Mihai Stoichiță

Răzvan Burleanu pare că s-a săturat de atitudinea lui Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, așa că a luat atitudine.

Potrivit Gsp.ro, președintele Federației Române de Fotbal i-a interzis acestuia să mai meargă la cabine pentru a discuta cu jucătorii și a le da indicații. Decizia vine după ce Stoichiță i-a ignorat pe selecționerii loturilor de juniori în repetate rânduri și a vrut să se implice în deciziile acestora.

Mirel Rădoi: „Nu accept să facă așa ceva”

În trecut, din cauza atitudinii sale, Mihai Stoichiță a avut discuții aprinse cu Mirel Rădoi și Adrian Mutu. Actualul antrenor al celor de la CSU Craiova a fost singurul care a vorbit despre atitudinea directorului tehnic al FRF.

„Nea Mihai are patimă, are pasiune, înțeleg că e greu pentru un fost antrenor să-și stăpânească pornirea de a da indicații, dar comportamentul acesta trebuie să înceteze! Dacă alt antrenor va accepta, foarte bine, dar pentru mine e o problemă când o persoană din Federație le dă indicații jucătorilor. Dacă spectatorii le transmit ceva jucătorilor nu am nicio problemă, dar nu accept ca un om implicat direct să facă așa ceva!”, declara Mirel Rădoi.

Mihai Stoichiță a ajuns la FRF în 2016.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari