A început războiul. Dumitru Dragomir dă de pământ cu cei din galerii. ‘La pușcărie. Cine se cred?’

Dumitru Dragomir își continuă războiul cu fanii după derby-ul Olteniei. Fostul președinte al LPF a declarat că este scârbit de comportamentul suporterilor.

Andrei Chivulete a fost nevoit să întrerupă de mai multe ori întâlnirea dintre CSU Craiova și FCU Craiova, scor 0-2, din cauza fumigenelor și torțelor aruncate de cele două galerii.

Dumitru Dragomir: „Acești derbedei nu au ce să caute pe stadioane”

Dumitru Dragomir trage un semnal de alarmă și spune că asemenea fani nu trebuie primiți pe stadioane.

„Toți m-au înjurat pentru legea 4, dar acum îmi pare rău că această lege nu a fost făcută și mai dură. După părerea mea trebuie umblat la ea și trebuie introduse câteva modificări. Acești huligani trebuie să fie băgați la pușcărie. Își bat joc de restul spectatorilor dându-se mari ultrași.

Ei sunt buni doar să îi copieze pe alții, că ceva propriu nu sunt în stare să producă. Însă, îi copiază pe alții doar în prostie. Au văzut ei la Campionatul Mondial vreo torță sau vreo fumigenă aruncată pe gazon? Se cred ultrași italieni? Cine se cred?

Ei nu se uită la argentinienii ăia ce atmosferă fac? Ei nu văd cum cântă tot meciul? Ti se face pielea de găină când îi asculți. Pe ăia de ce nu îi copiază? I-au văzut pe ăia că au aruncat vreo torță pe vreun teren din Qatar? Prostia asta cu torțele aruncate poate să ducă și la oprirea meciului și atunci ce mai faci? Ai dat cu torțe pe teren și echipa ta poate pierde meciul la «masa verde».

E bine așa? Sau nu realizezi că-ți scoți și echipa din mână cu atâtea întreruperi? Acești derbedei nu au ce să caute pe stadioanele de fotbal. Locul lor e în altă parte, nu pe stadioane. Cu ce sunt de vină suporterii de la Tribuna a doua și Tribuna 1? Cât trebuie să îi mai îndure pe acești derbedei? Nu se mai poate!”, a spus Dragomir pentru ProSport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari