A apărut medalia furată a lui Stefano Pioli! Trei fani ai lui Milan au predat-o carabinierilor, au susținut că au găsit-o pe gazon!

Fanii lui AC Milan au mers în Reggio Emilia pregătiți pentru fiesta. Așteptaseră prea mult – 11 ani – pentru acest titlu, așa că finalul partidei cu Sassuolo i-a găsit pe toți pe garduri, gata să invadeze terenul.

Ceea ce s-a întâmplat, fotbaliștii și antrenorii ”diavolului” milanez fiind luați pe sus de mulțime. În euforia momentului, antrenorul Stefano Pioli n-a simțit că e deposedat de medalia de campion pe care o avea la gât.

Pioli a realizat când era prea târziu că n-o mai are și le-a transmis un mesaj către cei care i-au subtilizat-o. „Mi-a fost furată medalia. Cineva mi-a smuls-o de la gât. Dacă se poate face un apel, aș fi recunoscător, este singura pe care o am!”.

De reacționat au reacționat însă imediat diriguitorii Seriei A. „Domnule Pioli, îți vom da o medalie mâine”, au anunțat oficialii respectivi pe Twitter.

Între timp, pe rețelele de socializare, trei tineri s-au lăudat cu isprava lor, postând poză cu medalia pe Instagram, iar mai apoi scoțând-o chiar la vânzare.

Ulterior, după ce și-au dat seama că au făcut o gafă, cei trei au închis contul respectiv, însă era deja prea târziu. Imaginile și pozele circulau deja pe Internet, așa că s-au prezentat, împreună cu un avocat, și au predat medalia furată carabinierilor din Reggio Emilia. Au spus că au găsit medalia lângă intrarea în vestiare, pe gazon, au ridicat-o și au luat-o.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Luptă grea la Europenele Under-18: Alexandra Maria Hudea, locul 5 la 3.000 m

Atleta română Alexandra Maria Hudea s-a clasat pe locul...

Reacția lui Cosmin Contra după concedierea de la Al-Ittihad: ce planuri are în continuare

Cosmin Contra (46 de ani) a ratat câștigarea titlului de campion cu Al-Ittihad,...

Tragedia momentului în sport! O sportivă legendară, răpusă de coronavirus. Avea doar 40 de ani

Este tragedia momentului în sport! O sportivă legendară a...

Parteneri
Recomandari