Adrian Mititelu nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri dureroase ale patronului de la FCU Craiova. Sunt pierderi uriaşe pentru omul de afaceri

Adrian Mititelu nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri dureroase ale patronului de la FCU Craiova. Sunt pierderi uriaşe pentru omul de afaceri. Acesta s-a decis să dea cărţile pe faţă şi să vorbească despre sumele uriaşe de bani pe care le-a cheltuit în fotbal.

Adrian Mititelu a investit zeci de milioane de euro la FCU Craiova. Recunoaşte că nu se poate compara cu Gigi Becali (65 ani), patronul FCSB, sau Dan Șucu (60 ani), acționarul majoritar de la Rapid.

Adrian Mititelu nu s-a mai abţinut!

Mai mult, Adrian Mititelu spune că putea să depășească financiar mai mulți conducători din fotbalul românesc, dacă ar fi gestionat altfel zona afacerilor. ”Puteam face multe fabrici și business-uri. Poate eram peste Șucu și alți oameni de afaceri tari din fotbalul de azi. Nu cred că ei aveau atunci banii mei. Dar m-am izolat în fotbalul ăsta care mi-a mâncat tot.

Acum cred că sunt cel mai sărac patron din SuperLiga! Păi, mă compar eu cu Gigi Becali, care e numărul 1, sau cu Șucu… Poate cu Dioszegi să mă compar!”, a declarat Adrian Mititelu, conform prosport.ro.

Momentan, patronul oltenilor este în căutare de antrenor după ce l-a dat afară pe Nicolae Dică după doar 5 partide. Rezultatele proaste ale echipei l-au făcut pe Mititelu să ia decizii radicale. După înfrângerea incredibilă cu Petrolul, Dică a plătit cu postul. Derby-ul cu Rapid va fi abordat de FCU Craiova fără un antrenor principal cu nume.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Mihai Stoica a făcut anunţul! Jucătorul care pleacă de la FCSB. Soarta i-a fost pecetluită

Mihai Stoica a dezvăluit că Andrei Vlad va pleca...

Se retrage Mircea Lucescu?! Anunţ clar al selecţionerului. A făcut totul public

Mircea Lucescu s-a lăsat purtat de sentimente înainte de...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed