Ion Ţiriac va fi uimit! Câţi bani câştigă fosta iubită a magnatului. Imagini şi dezvăluiri virale / Foto

Ion Ţiriac va fi uimit! S-a aflat câţi bani câştigă fosta iubită a magnatului. Au apărut imagini şi dezvăluiri virale.

Laurette Atindehou (39 de ani), fosta iubită a afaceristului, s-a mutat la Paris. Recent, aceasta a postat noi fotografii pe platforma OnlyFans. 

Ion Ţiriac va fi uimit

Atindehou este, de altfel, fosta logodnică a lui Magaye Gueye, jucător trecut pe la Dinamo.

Acum, Laurette lucrează la un salon de masaj din Paris, ea obținând venituri și din pozatul în ipostaze indecente. Pentru o perioadă, aceasta renunțase la activitatea de pe OnlyFans, dar, de curând, Atindehou s-a întors la vechiurile sale obiceiuri.

Mulatra a și recunoscut că distribuie conținut destinat adulților, însă fără a dezvălui și care sunt sumele pe care le câștigă prin intermediul acestui site.

„(n.r. Se câștigă bine pe această platformă? Este adevărat, m-am reîntors cu content nou pe Onlyfans. Nu știu cât se câștigă, depinde ce conținut vrei să faci”, a spus Laurette, conform Ciao.ro.

În trecut, s-a zvonit că Laurette Atindehou ar fi avut o relație cu Ion Ţiriac. Mai apoi, aceasta a plecat în Franța, pentru a fi alături de Magaye Gueye, însă cei doi s-au separat înainte de a se fi căsătorit.

„Dacă mă întrebi dacă există cineva în viața mea încă nu aș putea să îți răspund. Cochetez cu același iubit. Nu sunt îndrăgostită, chiar dacă mi-aș dori să fiu! Fără iubire nu suntem noi, iubirea ne leagă și ne unește pe noi, ca oameni, sentimentul de iubire e frumos, îmi place să fiu îndrăgostită”, a mai afirmat Laurette.

Laurette Atindehou: „Cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui”

Deși nu a recunoscut că ar fi avut o relație cu omul de afaceri, Laurette a spus, într-un interviu acordat pentru emisiunea „Detectorul de minciuni”, că a petrecut timp cu acesta.

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa, să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Dintre toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a declarat Laurette, conform sursei citate anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed