S-a aflat adevărul despre Florinel Coman! Motivul pentru care vedeta FCSB-ului nu pleacă în străinătate

S-a aflat adevărul despre Florinel Coman! Motivul pentru care vedeta FCSB-ului nu pleacă în străinătate. Ies la iveală amănunte absolut incredibile despre cel mai în formă jucător din Superliga.

Florinel Coman și-a prelungit contractul cu FCSB, până în 2028, iar noua clauză de reziliere a contractului este de cinci milioane de euro.

S-a aflat adevărul despre Florinel Coman

Victor Becali a fost întrebat de ce echipele din străinătate nu vor să îi achite clauza de reziliere lui Coman. Asta fotbalistul FCSB-ului a avut prestații apreciate în ultima perioadă.

”Credeți că nu-l știu pe Florinel (n.red. cluburile din străinătate)? Să le dăm niște mail-uri atunci… Știu tot, nici nu vă vine să credeți câte știu despre copiii din campionatul nostru.
Acum că nu dau, nu dau. Eu așa știu, când un club e interesat, dă banii, mai ales că e o clauză la Florinel. Nu știu dacă au fost discuții, că eu nu am treabă cu el, nu e reprezentat de noi.

Repet ce-am mai spus, oamenii se uită și la meciul ăla cu Kosovo și la meciul ăla cu Elveția”, a declarat Victor Becali, conform sptfm.ro.

Motivul pentru care vedeta FCSB-ului nu pleacă în străinătate

Florinel Coman a vorbit despre o eventuală plecare de la FCSB. ”Se vorbește foarte mult, probabil și din cauza acelei clauze. Nu a fost nimic oficial, nu e nimic în momentul de față. Așa cum a spus și patronul, voi semna cu echipa care o va plăti (n.r.- clauza).

Am un salariu foarte bun aici, nu voi pleca pe aceiași bani, normal. Dar, dacă îmi va fi mie bine, decizia e la mine”, a spus Florinel Coman la Digi Sport.

Florinel Coman a avut un start de sezon foarte bun. Acesta a înscris până acum trei goluri și a avut cinci pase decisive.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed