Omul lui Răzvan Burleanu surprinde pe toată lumea! Anunţ incredibil despre Gigi Becali. Nimeni nu se aştepta la asta

Omul lui Răzvan Burleanu surprinde pe toată lumea! Anunţ incredibil despre Gigi Becali. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Latifundiarul din Pipera este apărat din interiorul Federaţiei Române de Fotbal.

Mihai Stoichiță sare în apărarea lui Gigi Becali. Deșii ros-albaștrii sunt pe primul loc în clasamentul din Superligă, patronul FCSB-ului vrea antrenamente mai dure pentru jucători.

Stoichiță: „Gigi e la fel ca noi. Se uita si el”

Mihai Stoichiță îi dă dreptate lui Gigi Becali, după ce acesta i-a reproșat lui Mihai Pintilii, că antrenamentele de la echipă sunt prea scurte.

“Poți să sa spui că echipa a căzut ieri, în ultimele 20 de minute? Nu sunt sigur. Poti să spun că e psihologic? La 2-0 ne-am relaxat. Dacă eu observ asta, vad la televizor si constat, pot să îi spun să facă un antrenament mai lung?

Noi ne exprimam opiniile în calitate de analiști tv. Gigi e la fel ca noi. Se uita si el“, a spus Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, la Fanatik.

Gigi Becali, criticile aduse stafului

După meciul retur cu Nordsjaelland, Gigi Becali a criticat staff-ul de la FCSB din cauza antrenamentelor prea scurte.

„Hai să spun care e opinia mea. Nu vreau să se interpreteze, dar asta e concluzia mea. Eu cred că aici e chestie de antrenorat. Din moment ce noi nu avem… Și îi spun lui MM «Bă, nu există un jucător care să ridice mingea». El zice că «Domnule, la antrenamente fac, dar la meci…». Adică Olaru are emoții? Trebuie repetiție.

Echipa asta (n.r. – Nordsjaelland) nu e una de talent. Noi avem talent. E o echipă care s-a mișcat, a primit, s-a mișcat, a primit. Așa cum spuneam și eu. Așa vreau și eu. Eu așa cred. Și dacă nu poți, repeți până poți. Eu am cerut 30 de minute de antrenament în plus. MM Stoica a zis «Nu, domnule, că nu poate…». Și Pintilii a zis «Băi nea Gigi, eu plec atunci! Nu se poate. Atât e antrenamentul». De ce nu a zis «Da, nea Gigi, facem». De ce, mă? De ce să pleci?

Sunt acum metode antrenamente care s-au modernizat… Poate medicamentația, poate metodele de odihnă. Eu am făcut cameră hiperbară și am trimis doctorul la specializare. Am dat 300.000 de euro, dar nu a făcut nimeni… Dacă vedeai o echipă care să dribleze, era altceva. Dar eu nu am văzut la ei un jucător care să facă ceva. unul de talia lui Coman. Dar Coman trebuie să se antreneze”, a spus Gigi Becali, după eliminarea din Conference League.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed