Dan Şucu nu s-a mai abţinut! Anunţul momentului despre Cristiano Bergodi. I-a decis viitorul antrenorului italian

Dan Şucu nu s-a mai abţinut! Anunţul momentului despre Cristiano Bergodi. I-a decis viitorul antrenorului italian. Şeful celor de la Rapid a fost încântat de evoluţia echipei sale cu Farul, scor 3-1.

Dan Şucu l-a lăudat pe Cristiano Bergodi, dar şi pe tânărul Andrei Borza, debutant în tricoul Rapidului.

Dan Şucu nu s-a mai abţinut!

„A fost o seară perfectă, o seară minunată. Echipa s-a ridicat la valoarea pe care noi cu toții o știam. Așa e Rapidul. Când se pune presiune, răspunde extraordinar.

Toți au răspuns formidabil și antrenorul și jucătorii nu mai vorbim de public, care e mereu la înălțime, public de Champions League, la nivelul căruia încercăm și noi să ne ridicăm.

Cred că asta am făcut în mare măsură în meciul cu Farul, dar cel mai încântat sunt de acest băiat, de acest fotbalist tânăr, modest, talentat, cu un bun simț fantastic și cu niște calități extraordinare. Mă refer la Borza. A fost seara tuturor, dar în special seara lui Borza și a lui Cristiano Bergodi.

Antrenorul nostru și-a asumat niște riscuri foarte mari titularizându-l pe Borza, dar a știut în cine să aibă încredere și Bergodi a dovedit din nou că am făcut cel mai bine când l-am adus la Rapid și a demonstrat că e antrenorul perfect pentru ce dorim să construim aici în Giulești”, a spus şeful Rapidului, conform fanatik.ro.

Dan Șucu a continuat cu laudele la adresa lui Bergodi și a lui Borza. „Cristiano Bergodi e un antrenor curajos, care își asumă riscuri, în special titularizându-l pe Borza, alegerile sale fiind cele corecte, așa cum ne doream cu toții. A ieșit o victorie foarte frumoasă cu Farul Constanța, să nu uităm, campioana la zi a României, echipa lui Gică Hagi.

Borza a fost hotărâtor în meciul cu Farul, din multe puncte de vedere, și din punct de vedere al moralului, un fotbalist, care a intrat ca și cum ar juca la Rapid de 5-10 ani.

Și-a dovedit valoarea, a fost unul dintre motoarele echipei și pentru asta sunt extrem de încântat”, a concluzionat Șucu potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed