Gică Hagi se va enerva cumplit. Jucătorul pe care mizează, făcut praf de doi foști internaționali

Gică Hagi se va enerva cumplit. Jucătorul pe care mizează, făcut praf de doi foști internaționali.

Enes Sali a fost dur criticat în urma prestației sale, de doi foști internaționali. Aceștia cred  Gică Hagi nu ar trebui să-l titularizeze pe mijlocaș.

Gică Hagi se va enerva cumplit

Enes Sali a fost titular, duminică seară, în meciul cu Rapid București. Mijlocașul a marcat în partida cu Poli Iași, scor final 1-3, în celelalte dueluri din debut de sezon, fiind rezervă neutilizată.

Florin Răducioiu și Viorel Moldovan nu au încredere în abilitățile lui Enes Sali.

„Îmi pare rău, dar el nu e jucător titular, nu poate juca de la început. E bine să intre când e toată lumea obosită. Hagi voia mai mult de la el”, a spus Răducioiu, potrivit Prima Sport.

„E modest de la începutul sezonului. Aşteptăm acel declic. Are calităţi, dar nu e productiv, nu e eficient. Asta contează cel mai mult ca fotbalist, să fii eficient în ultima treime, el produce prea puţin.

Sunt jucători care nu pot fi titulari. Vreau să îl văd penetrând, are calitate să destabilizeze apărările adverse, dar plimbă mingea de-a latul terenului”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Prima Sport.

Gică Hagi consideră că „marinarii” ar trebui să fie mai alerți în teren, iar lipsa energiei din jocul băieților s-a observat clar în primele cinci partide din Superligă. Farul Constanța a obținut doar 6 puncte în urma a două victorii și trei eșecuri.

„Am fost foarte slabi în prima repriză, previzibili. Rapid a profitat de ocazii. Așa se scrie istoria unui meci, din insuccese înveți. Sper ca jucătorii să își pună un semn de întrebare. Eu l-am pus înainte de meci. Se pare că e prea mult să jucăm și în Europa și în campionat.

În campionat tratăm puțin superficial. Se pare că jucăm bine doar în Europa. Cu Helsinki trebuie să fim noi, cei de anul trecut. Trebuie să atacăm bine. Trebuie să știm să îi desfacem, ei formează o echipă compactă”, a declarat Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed