Elias Charalambous, dat afară de la FCSB?! Lovitură dură pentru cipriot şi Mihai Pintilii: ‘Vor avea soarta lui Dică’

Elias Charalambous, dat afară de la FCSB?! Se pregătește o lovitură dură pentru cipriot, dar şi pentru Mihai Pintilii.

Patronul vicecampioanei României s-a arătat a fi nemulțumit de Elias Charalambous și Mihai Pintilii după eliminarea din Conference League. Acum, Helmut Duckadam consideră că cei doi tehnicieni urmează să fie demiși de la FCSB.

Elias Charalambous, dat afară de la FCSB?

Roș-albaștrii au pierdut meciul retur cu Nordsjaelland din turul al treilea preliminar al competiției europene, scor 2-0.

Duckadam crede că Gigi Becali va renunța foarte ușor la serviciile celor doi antrenori, asta mai ales pentru că aceștia nu au reușit să obțină titlul, dar nici să califice echipa în grupele Conference League.

„Pentru ce să-i aprecieze, au câștigat vreun campionat, au câștigat vreo cupă? S-au calificat în grupele europene? Ce nevoie ai de aprecieri? Ca să ai aprecieri trebuie să ai rezultate. Ei nu au rezultate. Nu au reușit nici în play-off să se califice. Despre ce vorbim? Probabil că soarta lor va fi la fel ca a lui Dică și Croitoru, în următoarele etape.

La FCSB nu ești demis, la FCSB îți dai demisia. Îți dai demisia, pleci singur la un moment dat. Toți au plecat singuri. Și Dică, și Edi Iordănescu, inclusiv eu am plecat cu demisie. Deci, acolo nu e problema, nu te dă nimeni afară, dar te pune în situații în care pleci singur, nu e problemă”, a spus Helmut Duckadam, conform Digi Sport.

Elias Charalambous: „Cred că munca noastră trebuie apreciată puțin mai mult”

Antrenorul de la FCSB, Elias Charalambous, a vorbit despre Gigi Becali, el spunând că s-a obișnuit să fie criticat, deși a recunoscut că i-ar plăcea să fie „apreciat mai mult”.

„E normal, patronul are trăirile sale, ideile sale, modul său de a gândi. Am spus că nu suntem perfecți, facem greșeli. Sunt obișnuit cu criticile, dacă nu ești puternic să accepți criticile de genul înseamnă că nu ai ce căuta la o echipă mare.

De-a lungul vieții am avut parte de critici de la oameni, de la fani, dar cred că munca noastră trebuie apreciată puțin mai mult. De către toată lumea. Până acum consider că ne-am descurcat foarte bine, în opt meciuri șase victorii, o remiză și o înfrângere cu o echipă care cred că poate fi campioană în Danemarca.

Veți vedea că vor vinde în viitor jucători pe milioane de euro, nu cred că a fost ceva prin care să distrugem absolut toată muncă de până acum”, a spus Elias Charalambous în cadrul conferinței de presă de dinainte de partida FCSB – Poli Iași.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed