Vine Marius Şumudică la FCSB?! Anunţ clar al antrenorului. A recunoscut discuţiile avute cu Gigi Becali

Vine Marius Şumudică la FCSB?! Anunţ clar al antrenorului. A recunoscut discuţiile avute cu Gigi Becali. Vicecampioana stă pe un butoi cu pulbere după ce a fost eliminată din turul 3 preliminar al Conference League.

Marius Şumudică spune că a vorbit cu Gigi Becali, dar anunţă clar. Nu vrea să preia nicio echipă din Superliga.

Vine Marius Şumudică la FCSB?!

Mai mult, Marius Şumudică este dorit şi la FCU Craiova. Inclusiv patronul oltenilor, Adrian Mititelu şi-a manifestat interesul pentru antrenor. Totuşi, Şumudică a făcut anunțul în privința viitorului său.

După ce în ultimele zile numele său a fost asociat cu cei de la FCSB, FCU Craiova sau FC Botoșani, Marius Șumudică și-a anunțat decizia. Tehnicianul a transmis că nu ia în calcul să antreneze în România, ci așteaptă propuneri din Turcia sau din zona Golfului.

”În acest moment nu mă interesează nicio ofertă din România, repet, nu mai antrenez în SuperLiga. Să fie clar, mă concentrez doar pe Turcia sau pe campionatele din Golf”, a spus Marius Șumudică, potrivit iamsport.ro.

Marius Șumudică este liber de contract, după ce a fost dat afară în această vară de Al-Raed. Antrenorul a câștigat un campionat în România, cu Astra Giurgiu (2016), dar și Cupa României (2017).

În România, Șumudică a mai antrenat echipele Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid, FC Brașov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna și CFR Cluj. Experiențele lui Marius Șumudică în străinătate au fost la Kavala, Al-Shaab, Kayserispor, Al-Shabab, Gaziantep, Caykur Rizespor, Yeni Malatyaspor și Al-Raed.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed