Umilinţă totală pentru Vlad Chiricheş! L-a făcut praf în direct. Nici Elias Charalambous nu a scăpat

Umilinţă totală pentru Vlad Chiricheş. Helmut Duckadam l-a făcut praf în direct. Nici Elias Charalambous nu a scăpat.

Fostul portar are o veste proastă pentru Gigi Becali. Acesta spune că în opinia sa, FCSB nu va câștiga nici anul acesta titlul.

Helmut Duckadam nu i-a iertat pe Vlad Chiricheș și Charalambous

După ce FCSB a fost eliminată din Conference League, Helmut Duckadam l-a făcut praf pe Vlad Chiricheş. Fostul mare portar spune că nu înțelege de ce Gigi Becali a insistat să-l aducă la echipă. De asemenea, nici antrenorul vicecampioanei nu a scăpat.

„Nu știu de ce s-a făcut acest transfer, dar Chiricheș nu poate să aducă un plus ca să câștigi campionatul. Ca să aduci un plus, trebuie să ai un antrenor pe bancă. Lotul este destul de valoros ca să câștige campionatul”, a răbufnit fostul mare portar, potrivit Sport.ro.

Duckadam a mai spus că niciodată la FCSB lucrurile nu se vor schimba, făcând referire la implicarea patronului.

„La FCSB nu se va schimba nimic cât timp domnul Becali susține echipa. Asta va fi forma de organizare”, a mai declarat Helmut Duckadam.

Becali anunță măsuri drastice

Vlad Chiicheș a fost eliminat în returul cu Nordsjaelland, pentru cumul de cartonașe. unul dintre acestea l-a luat pentru proteste. Becali s-a enervat cumplit și, în direct la Fanatik, a anunțat o nouă regulă la echipă.

„ De azi încolo, cine mai ia galben pentru comentarii are 25.000 de euro amendă. Pai ce, comentezi tu, comentează Messi la arbitru? Comentează marii fotbaliști la arbitru? A dat arbitru, aia e, nu se mai întoarce decizia.

Te duci tu să comentezi, ce faci tu dacă comentezi? Marii fotbaliști nu comentează, îți dai seama. Sunt aceste lucruri. Dacă vedeam o echipă care juca, care intra în careu sau care dribla… Dar eu n-am văzut un jucător. O să ziceți că eu vorbesc aiurea. Eu n-am văzut la ei un jucător de talia lui Coman, să fie așa talentat”, a declarat Gigi Becali, citat de Fanatik.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed