Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! Anunţ clar despre Vlad Chiricheş: ‘Soarta partidei era compromisă’

Mihai Stoica nu s-a mai abţinut și a vorbit despre evoluția lui Vlad Chiricheş din meciul cu Nordsjaelland din turul III preliminat al Conference League.

Fundașul și-a lăsat echipa în 10 după ce a văzut al doilea galben. FCSB a pierdut meciul cu 2-0 și a părsit Europa.

Mihai Stoica, anunţ clar despre Vlad Chiricheş

Managerul general al FCSB i-a luat apărarea lui Vlad Chiricheș după meciul cu danezii. Mihai Stoica nu a avut nimic să-i reproșeze fundașului și spune că echipa a arătat bine cu el în teren.

„A spus el că la experienţa lui n-avea voie să ia al doilea galben, dar, în opinia mea, pot să fiu pus cu spatele la zid, soarta partidei era compromisă. În alcătuirea în care eram atunci, nu puteam marca. În prima repriză am ajuns la poartă, am avut ocazii.

E un concurs de împrejurări la Vlad Chiricheş, în primul meci a fost fără greşeală. Acum a jucat foarte bine, Ingvartsen n-a atins mingea cât a fost el în teren. Primul galben l-a luat după o mare greşeală de arbitraj, el s-a dus doar să explice că ne-a oprit din avantaj pentru a da două ‘galbene’.

Nu i s-a părut comportamentul lui rău, dar i s-a spus în cască să i se dea galben pentru că vine de departe. N-am auzit aşa ceva”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Vlad Chiricheş: ‘I-am lăsat la greu dintr-o prostie’

„Sunt foarte dezamăgit. Nu am reuşit să înscriem azi, să câştigăm jocul de azi! Îmi pare rău că poate o prostie de-a mea… nu ştiu cum să o numesc, o greşeală… nu am mai putut să îmi ajut echipa, să încercăm să revenim. Dar asta este. Acum trebuie să rămânem uniţi. Să fim concentraţi să câştigăm campionatul.

Nu vreau să găsesc alibiuri, dar cred că şi arbitrul a avut nişte decizii un pic controversate.

Galbenul meu primul a fost nu ştiu de unde până unde. Da… al doilea, da, cum am spus, la experienţa mea nu ar fi trebuit să mă duc atât de agresiv acolo. Și să iau al doilea cartonaş galben. Dar la primul nu ştiu ce s-a întâmplat. Păcat. Mi-e ciudă că i-am lăsat la greu şi probabil am fi putut să facem mai multe în cele 30 de minute rămase. Cu siguranţă puteau fi bătuţi”, a declarat Vlad Chiricheş, pentru AntenaSport, după meci.

Vlad Chiricheș a revenit în România în această vară după ce a jucat 10 ani în străinătate, la Tottenham, Napoli, Sassuolo sau Cremonesse.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed