Marius Șumudică a dat cărțile pe față. Ce a spus antrenorul după ce Adrian Mititelu a anunțat că îl vrea la FCU Craiova

Marius Șumudică a dat cărțile pe față după ce Adrian Mititelu i-a făcut o ofertă.

Oltenii au rămas fără antrenor, Nicolae Dică fiind dat afară după ce FCU Craiova a pierdut meciul cu Petrolul Ploiești, scor 3-4.

Marius Șumudică, despre oferta lui Adrian Mititelu

Marius Șumudică este liber de contract de aproape o lună și jumătate. Antrenorul și-a reziliat contractul cu Al-Raed și a revenit în România. A primit până acum mai multe oferte din Superliga, ultima fiind din partea lui Adrian Mititelu. Antrenorul spune încă că ofertele primite nu i s-au părut interesante.

”Sunt un antrenor curtat. Este adevărat că am ceva oferte și ceva contacte cu câțiva patroni din fotbalul românesc. Au fost făcute și publice. Nu am luat nicio decizie în momentul de față. Nimic nu mă atrage să iau o decizie de a antrena în momentul de față”, a declarat Marius Șumudică, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Ce a spus Adrian Mititelu după ce l-a dat afară pe Nicolae Dică

Înfrângerea cu Petrolul i-a fost fatală lui Nicolae Dică. După doar cinci meciuri, Mititelu l-a dat afară, iar acum șeful oltenilor caută alt antrenor.

”Da, recunosc că îl vreau pe Marius Şumudică. Nu mă mai grăbesc. Să vedem dacă o să am bani pentru el, am auzit că e destul de scump. Nu îl cunosc foarte bine, dar am auzit numai lucruri bune despre el. Îl aştept şi pe fiul meu să vină în țară, el se cunoaşte cu Şumudică.

Săptămâna viitoare o să încerc să avem o discuție. Dacă va accepta, vom vedea atunci dacă ne înțelegem. Fanii m-au înnebunit cu Şumudică, are o priză extraordinară”, a spus Adrian Mititelu.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

    • La cat de razbunator e s-ar putea sa accepte doar ptr a-i baga pe rapid in corzi ori rapidul nu mai e ce a fost randul trecut si asta ,,multumita” lui liniuta mutu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed