Ovidiu Burcă face anunţul nopţii! Ce le-a transmis propriilor jucători după victoria de la Voluntari. Finalul meciului a fost nebun

Ovidiu Burcă face anunţul nopţii! S-a aflat ce le-a transmis propriilor jucători după victoria de la Voluntari. Finalul meciului a fost nebun. Ilfovenii au egalat în minutul 80, dar lucrurile abia atunci începeau.

Ovidiu Burcă a reuşit să revitalizeze Dinamo. După 3 înfrângeri consecutive în startul Superligii, Dinamo şi-a revenit. Are 7 puncte şi s-a apropiat de locurile de play-off.

Ovidiu Burcă face anunţul nopţii!

Dinamo a dat lovitura în minutul 87. Golul a fost confirmat doar de VAR. În minutul 97, ilfovenii au avut penalty, dar au ratat şansa de a scoate un punct. „A fost un meci care m-a consumat foarte tare. Au fost momente complicate pe finalul lui. Să rămânem cu spiritul pe care echipa l-a demonstrat anul treuct şi începe să o arate şi acum. Planul jocului nu e mereu cum ne dorim. Important e să ai reacţie şi să treci peste. Vreau să le mulţumesc băieţilor şi eu cred că suntem pe drumul cel bun. E nevoie de timp ca jucătorii să se exprime la adevărata valoare şi la potenţialul lor”, a spus Ovidiu Burcă, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit şi despre deciziile din camera VAR. „Lucrurile sunt mai complicate la început, dar să avem răbdare. Am trăit la maxim ultimele faze. Suntem bucuroşi că VAR-ul ne asistă azi. Putea fi şi invers. E bine că avem acest sistem pentru că eliminăm greşelile pe care ochiul uman nu le poate seisza. Ăsta e spiritul, drumul pe care trebuie să mergem. Din exterior, oamenii văd altceva. Noi trebuie să fim consecvenţi”, a mai spus Burcă, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

3 COMENTARII

  1. Alo, maestre, felicitări pentru ce ai făcut pentru Dinamo ! Eu sunt dinamovist încă din anii ’50 (!!!), dar la ora actuală nu simt nimic pentru echipa din prezent. Poate pentru ca sunt naționalist, poate pentru ca mulți nemernici si-au bătut joc de acest nume, de acest BRAND, dar sigur pentru valoarea mediocra a actualilor jucători! Îți amintesc o zicală din anii ’90 : ” războiul fără arme și fotbalul fără bani, NU EXISTA ” ! Azi, mai mult ca oricând, dacă ai bani, poți face echipe de succes, dacă nu, faci amatorism ca pe vremea mea, în comunism ! Încă odată felicitări! Se pare ca ai valoare, dar nu ai jucătorii pe care îi meriți! Mult succes ! Hai DINAMO !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed