Mihai Stoica intervine în scandalul momentului! Ce a spus după ce Gigi Becali a pariat pe meciul echipei sale: ‘Este interzis’

Mihai Stoica intervine în scandalul momentului! S-a aflat ce a spus după ce Gigi Becali a pariat pe meciul echipei sale.

După partida retur Nordsjaelland – FCSB, scor 2-0, patronul roș-albaștrilor declarase că a pariat pe formația lui în ce privește calificarea în play-off-ul Conference League.

Mihai Stoica intervine în scandalul momentului

Managerul general al vicecampioanei României consideră că afirmația făcută de Gigi Becali a fost doar o glumă, asta mai ales dat fiind că astfel de activități îi sunt interzise.

„Eu nu cred că a pariat, cred că glumește, pentru că știe că e interzis. Dar are dreptate, e imoral și dau un exemplu. Joacă Inter cu Monza și simt ceva, de ce să nu fiu lăsat să joc, ca orice om normal.

Avem influenceri, specialiști, care sunt imaginile caselor de pariuri. Dar e interzis și sunt convins că Gigi Becali nu a pariat nimic. Dar ce o să pățească Gigi, e suspendat?

La Gigi sunt foarte multe glume, cota o știa că toată lumea se mira că avem o cotă atât de mare la calificare. Mie mi se pare glumă, nu autodenunț”, a afirmat Mihai Stoica, conform OrangeSport.

Gigi Becali: „Nu am voie să pariez pe echipa mea?”

Totuși, finanțatorul de la FCSB a spus că a pariat, printr-un intermediar, suma de 20.000 de lei, bani pe care i-a și pierdut, dat fiind că roș-albaștrii au ratat calificarea.

„Eu am vorbit cu cineva și mi-a zis că e cotă 7, dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult. I-am zis să îmi pună și mie 50.000 de la el.

A dat, cutare, nu pot să pun 50.000, că nu primesc, pot să pun maximum 20.000, bine că nu a primit. Și a pus 20.000 și i-am pierdut.

Hai să îți spun când nu ai voie să pariezi, că se consideră că faci aranjamente. Dar, dacă pariezi pe meciuri europene, nu e nicio problemă. Nu am voie să pariez pe echipa mea? Dacă pariez că pierd, atunci.

Dar, dacă pariez că câștig, nu am nicio treabă. Nu am voie să mă distrez? Dacă pun 20.000, e un fleac. A zis după aia că a scăzut cota, era 5. Am pus după primele două, când am avut noi ocaziile alea cu Coman”, a spus Gigi Becali, conform Prosport.

LPF, „no comment”

Justin Ștefan, oficial al LPF, a transmis că nu știa că Gigi Becali a făcut astfel de declarații. Mai mult, acesta a spus că nu dorește să le comenteze.

„Nu am văzut declarațiile făcute de patronul FCSB-ului. Cred că mă știți foarte bine deja și sunteți conștient că nu comentez declarațiie finanțatorilor din fotbalul românesc.

Repet, nici nu am văzut declarația și nici nu comentez”, a spus Justin Ștefan, potrivit iamsport.ro.

În Regulamentul Disciplinar este stipulat că „fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activități similare care privesc jocurile din competițiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activități se sancționează cumulativ cu: a. interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani; b. penalitate sportivă de 300.000 de lei”.

Patronul de la FCSB se încadrează la categoria „alte persoane a căror apartenenţă la un club este de notorietate şi nu a fost contestată până la momentul săvârşirii unei abateri”.

Astfel, Gigi Becali ar putea primi o amendă de 300.000 de lei, iar în situația în care acești bani nu vor fi achitați, clubul său riscă să nu mai fie programat în campionatul intern.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed