Adrian Mititelu rupe tăcerea! De ce l-a dat afară pe Nicolae Dică. Explicațiile șefului de la FCU Craiova

Adrian Mititelu rupe tăcerea! De ce l-a dat afară pe Nicolae Dică. Explicațiile șefului de la FCU Craiova

Patronul de la FCU Craiova a venit cu o reacție după ce l-a demis pe Nicolae Dică, antrenorul formației.

Adrian Mititelu rupe tăcerea

De altfel, Dică s-a aflat pe banca tehnică a oltenilor vreme de 5 etape, iar eșecul cu Petrolul Ploiești, scor 3-4, a fost decisiv în ce privește plecarea sa de la echipă.

Adrian Mititelu a spus că regretă despărțirea de antrenor, chestiune despre care a afirmat că este una „neplăcută”, dar necesară.

„Îmi pare sincer rău! Despărțirile de antrenori, înainte de termen, sunt extrem de neplăcute! Pur si simplu, asta am simțit! O fi bine, o fi rău, numai Dumnezeu știe! Presiunea obiectivului își spune cuvântul (n.r. – obiectivul oltenilor e play-off-ul)”, a declarat Adrian Mititelu, conform GSP.ro.

După accederea în Superliga a FCU Craiova, finanțatorul grupării a dat afară nu mai puțin de 8 tehnicieni. Dintre aceștia, Joao Janeiro a plecat după numai 18 zile petrecute la echipa din Bănie.

Mai nou, potrivit sursei citate anterior, Nicolo Napoli ar avea mari șanse să redevină antrenorul celor de la FCU Craiova.

Nicolae Dică a plecat de la echipă după doar o lună de când semnase contractul, motiv pentru care suporterii oltenilor au lansat ironii, dar și critici. Asta în timp ce alții se gândesc la varianta ca Marius Șumudică să fie numit antrenor.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed