Nicolae Dică, avertisment clar pentru elevii săi după meciul cu Petrolul: ‘Se pare că nu au înțeles mesajul meu. Nu sunt mulțumit’

FCU Craiova a pierdut meciul cu Petrolul Ploiești, scor 4-3. Nicolae Dică și-a avertizat elevii după meci și le-a transmis că nu trebuie să se mulțumească cu puțin. Acesta nu a înțeles de ce jucătorii au intrat prea relaxați pe teren.

Dică spune că mesajul pe care l-a transmis jucătorilor înaintea partidei nu a fost bine înțeles.

„Am început jocul foarte prost, am primit rapid două goluri și a trebuit să schimbăm radical strategia. Am reușit să marcăm după, am mai avut ocazii. Am început bine repriza a doua, dar noi am fost cu ratările, ei cu golurile. Am mai marcat încă două goluri, din păcate nu am reușit să egalăm.

Reușim să dominăm în multe momente, dar facem greșeli defensive. Trebuie să încercăm să le dăm adversarilor cât mai puține șanse de a marca. Nu știu de ce s-a intrat pe vârfuri. Am obținut două victorii, deci nimic pentru mine. Eu am o mentalitate de învingător.

Am încredere în el, i-am simțit înainte să intre pe teren, dar din păcate nu au primit cum trebuie mesajul meu. Important e să nu ne mulțumim cu puțin. Gândirea noastră trebuie să fie întotdeauna pozitivă. Puteam să marcăm mai multe goluri. Nu putem să intrăm cu mingea în poartă. Am primit goluri doar pe contraatac”, a declarat Nicolae Dică, după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed