Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care a pierdut FCSB. Nimeni nu ar fi crezut asta: ‘Sunt tineri, au putere’

Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care a pierdut FCSB. Nimeni nu ar fi crezut asta.

FCSB a fost umilită în Conference League, după ce Nordsjaelland s-a impus cu o dublă spectaculoasă. Gigi Becali le-a găsit scuze roș-albaștrilor.

Gigi Becali își spală rufele în public!

Gigi Becali a intervenit cu explicații imediat după eșecul vicecampioanei din Conference League. În pană de idei, latifundiarul din Pipera a găsit cel mai imprevizibil motiv pentru care jucătorii săi nu ar fi fost în formă la duelul cu Nordsjaelland.

Omul de afaceri susține că jucătorii săi nu se abțin când vine vorba de relațiile sexuale, iar acest lucru le mănâncă energia care ar trebuie să fie folosită în teren.

„Problema e viitorul, dar nu campionatul, că pe ăla îl luăm noi. Problema e când ajungem acolo, să avem putere, că noi pe ruta campioanelor anul ăsta eram în grupele Ligii Campionilor. Să mergi acolo, să iei banii, că pe urmă te spulberă ăia, se distrează cu tine. Pentru noi nu repetăm, nu ne antrenăm. Dacă te antrenezi nu îți mai arde de femei, de băutură. Nu ai sevă. Dacă nu ești obosit… femei, femei, femei.

Sunt tineri, au putere… nu consumi puterea…femei! De băutură nu. Prima e femeia, acum pac pe internet numai femei. Dacă ești mort nu îți mai arde de femei, pac, capul la somn. Acum antrenament 45 de minute, haide la femei. Lasă, mă, eu mă antrenez cu femeile, m-am antrenat destul. 100% e așa!”, a spus Gigi Becali, conform prosport.ro.

„Ne-a costat greșeala arbitrului”

Elias Charalambous a dat și el explicații după eliminarea echipei din Conference League.

„Am început jocul foarte bine, am avut mai multe ocazii în prima repriză. Am avut 3-4 șanse, ei nici nu s-au apropiat de poarta noastră. Nu am reușit să marcăm. După penalty-ul
lor s-a schimbat. A devenit și mai dificil după ce am primit eliminarea. Primul cartonaș galben primit de Chiricheș a fost nemeritat, nu a făcut nimic. Ne-a costat greșeala arbitrului. Sunt mândru de jucătorii mei, trebuie să ne concentrăm pe campionat acum. Avem un meci greu acasă duminică.

(n.r. – Pantea) E un jucător foarte bun, e pregătit. Nu e tânăr! Are 20 de ani, și adversarii au jucători tineri. Dacă întrebați despre penalty-ul făcut, oricine poate greși.
Și jucătorii de 35 de ani o fac. Pantea e un jucător de clasă mondială, sunt mândru de el.

Am încercat, după 0-1 nu mai aveam nimic de pierdut. Am riscat, dar am avut un adversar tare în față. Am încercat, nu am nimic de reproșat. Sunt foarte mândru că pot lucra cu acești băieți. Nu cred că a fost o problemă în atac. Avem mulți fotbaliști care pot marca. Am demonstrat asta în meciurile de campionat. Am reușit să înscriem prin mai mulți oameni, sunt mulțumit de lot.

Adversarul a fost foarte bun, le-am urmărit meciurile. Te fac să suferi, joacă un fotbal bun. Nimeni nu le-a pus atât de multe probleme pe terenul de aici. Nu e ușor când rămâi
în 10 oameni.”, a declarat Elias Charalambous.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed