Avertisment dur pentru cei de la FCSB! Băieţii lui Elias Charalambous, ameninţaţi: ‘Putem profita!’

Avertisment dur pentru cei de la FCSB! Băieţii lui Elias Charalambous, ameninţaţi de cei de la Poli Iași.

 Moldovenii au în plan să profite de moralul scăzut al roș-albaștrilor după ce aceștia au fost eliminați din Conference League.

Avertisment dur pentru cei de la FCSB!

Politehnica Iași se va duela cu FCSB, duminică, de la ora 21:30, pe Arena Națională.

Moldovenii sunt croiți pe victorie și speră să dea marea lovitură a etapei, mai ales în acest moment, când formația lui Gigi Becali este încă dezarmată după eliminarea din Conference League.

„E un moment bun pentru noi cu FCSB. Au avut meci joi seară, au pierdut, din păcate pentru fotbalul românesc. Au jucat pe sintetic, probabil au și o anumită supărare.
Vor avea două zile de recuperare, așa că putem profita” a declarat atacantul Sergiu Buș, atacantul venit de la CFR Cluj.

Leo Grozavu, antrenorul Politehnicii, a adus cuvinte de laudă la adresa formației lui Gigi Becali, conform gsp.ro.

„Întâlnim echipa pe care toată lumea o vede favorită la câștigarea campionatului. Față de ultimele ediții de campionat, se pare că sunt într-o formă foarte bună. Jucători valoroși, grup bun. Ne așteaptă o partidă foarte dificilă. Plecăm din poziția de outsider, asta poate să fie un avantaj pentru noi,pentru că favorita e pusă sub presiune. Vom vedea dacă îl putem valorifica”, a menționat Leo Grozavu.

„Am avut neșansa”

Tehnicianul moldovean recunoaște că nu a avut cele mai bune rezultate cu formația în debut de sezon.

„Nu trecem nici noi prin cea mai bună perioadă. Jocul ne dă speranțe, dar rezultatele nu sunt conforme cu ce am arătat pe teren. Am avut neșansa ca în startul campionatului să întâlnim echipe cu experiență, cu maturitate, care au exploatat greșelile noastre. Trebuie să învățăm din greșeli și să acumulăm puncte.

Nu suntem disperați, pentru că campionatul e abia la început, clasamentul e strâns. Încă nu suntem omogeni, dar de la zi la zi, mai punem ceva. Nu înțeleg timiditatea jucătorilor cu experiență din din lot”, a adăugat Grozavu.

Sergiu Buș crede că titularizarea în partida cu FCSB nu o să îi revină încă.

„Nu mă aștept să joc, pentru că am venit de o săptămână. Am făcut cantonamentul cu CFR Cluj, însă nu am jucat în meciurile oficiale. Am avut o bază, dar nu se compară antrenamentele cu jocul. Mai trebuie să mă pun la punct fizic. Eu cred că pot duce o repriză, însă Mister e cel care decide.

Le mulțumesc celor de la Poli pentru oportunitatea de a reveni și a mă bucura de fotbal. Sunt foarte focusat  să-mi ajut echipa și să ne clasăm mult mai sus”, a spus atacantul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed