Lovitură totală pentru cei de la Dinamo! A spus totul după ce l-au dat afară. Replică dură şi pentru Ovidiu Burcă

Lovitură totală pentru cei de la Dinamo! Fostul administrator special a spus totul, după ce l-au dat afară. Vlad Iacob a venit cu o replică dură şi pentru Ovidiu Burcă.

După ședința Adunării Generale a Acționarilor de la Dinamo, în cadrul căreia s-a decis demiterea lui Vlad Iacob din funcția de administrator special al clubului din „Ștefan cel Mare”, fostul oficial al „câinilor roșii” a organizat o conferință de presă.

Lovitură totală pentru cei de la Dinamo

În acest context, Iacob a afirmat că motivul revocării sale are legătură cu Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, șefii companiei Red&White, acționar majoritar la Dinamo.

„Timp de mai bine de un an mi-am asumat un drum dificil. Pot spune că sunt pregătit să-mi închei mandatul cu mândrie, după performanța promovării. Însă trebuie să rămân umil.

Consider că Dinamo merită mult mai mult decât o simplă promovare. Sunt conștient că în contextul dat nu am putut să îi ofer mai mult de atât. Eu voi continua să studiez și să-mi perfecționez competențele și sper ca în viitor să mai am ocazia să mai fac parte din conducerea acestui club.

Nu voi ataca această decizie. Este opțiunea acționarilor să recurgă la orice mijloc legal pe care îl consideră benefic pentru ei și pentru club. Deci eu, personal, nu voi ataca această decizie”, a transmis Vlad Iacob.

Vlad Iacob: „Interesul lui Dinamo ar trebui să primeze”

Mai apoi, fostul administrator special a spus că proiectul propus de cei de la Red&White contravine intereselor clubului, care, astfel, nu va avea șanse de redresare.

„Au apărut destule divergențe de viziune, de management între mine și acționari pe parcurs. Au un proiect care, din punctul meu de vedere, nu asigură cea mai bună șansă pentru Dinamo, atât în procesul de reorganizare cât și în plan sportiv.

Eu consider că proiectul ar fi trebuit păstrat așa cum a fost discutat inițial și construit cu totul și cu totul altfel, având Dinamo pe primul loc. Interesul lui Dinamo ar trebui să primeze, dar acum nu este primul.

În acest moment, în conturile clubului pentru care încă sunt responsabil până la înregistrarea unui nou administrator special la Registrul Comerțului pot să spun că nu există sumele și nici contracte care să acopere sumele necesare (n.r. – continuării activității).

Domnii acționari știu mai bine dacă au la dispoziție resursele necesare pentru a încheia sezonul și pentru a merge mai departe clubul. Nu vreau să cred că se pune problema falimentului sau a neîncheierii sezonului. Dar la Dinamo nici nu ar trebui să vorbim despre așa ceva, ci despre performanță, atingerea unor obiective înalte și clădirea clubului pe modele de bune practici din fotbalul european”, a mai spus acesta.

Critici la adresa lui Ovidiu Burcă

Ulterior, Vlad Iacob l-a criticat și pe Ovidiu Burcă, antrenorul de la Dinamo, cel care spusese: „Am încercat să-i fiu mentor lui Vlad, să-i dau câteva sfaturi, dar se pare că nu am reușit. Ce a făcut în ultima vreme nu face bine lui Dinamo”, spusese Burcă.

„Cunosc foarte bine relația pe care Ovidiu Burcă o are cu Andrei Nicolescu de foarte mulți ani. Dacă aș fi fost în locul lui, aș fi rămas cel puțin neutru. Nu înseamnă că îi critic poziția. Este pur și simplu alegerea pe care aș fi făcut-o eu dacă aș fi fost în locul său.

În niciun caz nu aș fi făcut afirmații cu privire la mentorat. Eu nu m-am înscris aici la un program de mentorat, la faptul că a încercat să-mi fie mentor. Într-adevăr, mi-a și prezentat scuze personal în special pentru acea afirmație. Însă nu cred că era cazul pentru ca antrenorul să intervină între administratorul special și acționarii clubului”, a fost mesajul lui Vlad Iacob pentru tehnician.

Cel care va prelua funcția de administrator special la Dinamo este Andrei Nicolescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed