Laurențiu Reghecampf s-a dezlănţuit! Avertisment dur pentru cei de la CSU Craiova. S-a aflat chiar înaintea meciului

Laurențiu Reghecampf s-a dezlănţuit! Avertisment dur pentru cei de la CSU Craiova. S-a aflat chiar înaintea meciului.

Laurențiu Reghecampf i-a pus pe olteni la treabă. Tehnicianul se teme de duelul cu UTA și speră ca CSU Craiova să fie prezentă pe teren și mental, nu doar fizic.

Laurențiu Reghecampf stă ca pe ace!

Laurențiu Reghecampf, antrenor al CSU Craiova, are dubii în ceea ce privește partida din etapa a șase a Superligii. Oltenii se vor duela cu cei de la UTA, iar tehnicianul nou-sosit își îndeamnă elevii să nu subestimeze echipa din Arad.

„Venim după un meci câştigat în deplasare (n.r. 4-1 cu Poli Iași). Un meci în care într-adevăr am avut şi unele probleme. Mai ales în prima repriză. Nu am jucat ce trebuia. Am discutat cu jucătorii şi am clarificat anumite lucruri. Sper ca mâine seară, cu UTA, reacţia să fie una bună pentru că ne dorim foarte mult să câştigăm.

Trebuie să fim atenţi, UTA e o echipă dificilă, în componenţa căreia sunt jucători care pot face diferenţa dacă au spaţii.

În plus are şi un antrenor cu mare experienţă. Din partea noastră vor avea tot respectul, dar ne dorim mult să facem un joc bun care să ne aducă trei puncte. Meciul va fi unul deschis, sunt sigur că jucătorii noştri vor fi montaţi şi vor avea o determinare mare, mai ales că jucăm acasă. Toate echipele care vin aici doresc să arate că au valoare, pentru că un stadion plin ca aici te aduce la un nivel în care vrei să joci fotbal. Aşa că trebuie să fim pregătiţi.

Pe hârtie putem spune că suntem echipa care ar trebui să câştige, dar mai rămâne jocul de pe teren”, a afirmat tehnicianul.

Jasmin Kurtic, pregătit de debut!

CSU Craiova l-a transferat în această perioadă de mercato pe Jasmin Kurtic. Jucătorul sloven cu un istoric impresionant este gata să îşi relanseze cariera la Craiova.

„Elvir Koljic nu va fi cu noi nici mâine, dar va fi Kurtic. Sperăm ca Elvir să intre încet-încet la antrenamente cu noi, el a început deja să alerge, aşa că vom încerca să îi dăm câteva minute de pe bancă la un meci până în pauza competiţională. Dacă nu, ne vom baza pe el după pauza meciurilor naţionalei”, a explicat antrenorul.

CSU Craiova se va duela cu UTA, vineri, de la ora 21:30, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed