Ciprian Marica îl dă de gol pe Gică Hagi! Vedeta care vine la Farul. Înlocuitor pentru Denis Alibec

Ciprian Marica îl dă de gol pe Gică Hagi! Vedeta care vine la Farul în locul lui Denis Alibec.

Oficialul clubului a confirmat negocierile avansate pentru împrumutul atacantului român de la Fiorentina.

Vedeta care vine la Farul în locul lui Denis Alibec

Gică Hagi e foarte aproape să îl înlocuiască pe Denis Alibec cu Louis Munteanu. Acest lucru a fost confirmat de Ciprian Marica, oficialul clubului constănțean.

„Sunt discuții avansate pentru Louis Munteanu, sperăm să îl putem avea încă un an la Farul”, a spus Marica la Prima Sport.

Louis Munteanu s-a format la Academia Gagi, după care în 2020 a fost cumpărat de Fiorentina pentru 1,7 milioane de euro.

În august 2022 a fost împrumutat la Farul și a fost un pion foarte important la câștigarea titlului. A jucat 29 de meciuri în Superligă, a marcat 10 goluri și 6 pase de gol.

Ciprian Marica, laude aduse lui Budescu

Mijlocașul a plecat de la Petrolul după un conflict cu antrenorul echipei. În sezonul trecut, a jucat 20 de meciuri pentru ploieșteni și a marcat 3 goluri.

Ciprian Marica l-a lăudat pe Constantin Budescu, cea mai nouă achiziție pe care Farul a făcut-o. Budescu a marcat un gol pentru echipa sa, în deplasarea cu Flora Tallin.

„Era clar că aveam prima opțiune la calificare. Vine ca o confirmare a faptului că am fost mai buni. Despre golul lui Budescu? Știm că are calitate! Cu grătare, fără grătare, cu toate problemele… calitatea nu dispare. Nu l-am văzut și nu l-am cântărit. Când îl ai pe Gică Hagi antrenor, te obligă. Uite că Budescu demonstrează că poate! Sper să ne ajute și în continuare. Ar fi important pentru fotbalul românesc să mergem mai departe”, a declarat Ciprian Marica.

Farul s-a impus cu un scor de 0-2, în deplasare, la meciul cu Flora Tallin din play-off-ul Conference League.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed