Gică Hagi dă lovitura verii! Vedeta care revine în Superliga. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

Gică Hagi dă lovitura verii! S-a aflat care este vedeta care revine în Superliga. Au apărut dezvăluiri de ultimă oră din interior.

După plecarea lui Denis Alibec în Qatar, Gică Hagi a și venit cu un înlocuitor. Este vorba despre Louis Munteanu (21 de ani).

Gică Hagi dă lovitura verii

Antrenorul de la Farul se află în negocieri cu Fiorentina în privința unui transfer sub formă de împrumut a internaționalului român.

De altfel, Hagi și-a arătat interesul față de Munteanu încă din stagiunea precedentă, însă, la acel moment, tehnicianul „marinarilor” nu a ajuns la un consens cu oficialii grupării italiene.

Potrivit GSP, un acord între cele două părți va fi semnat în curând. Atacantul mai are contract cu italienii până în iunie 2025.

Louis Munteanu a crescut la Academia Hagi, iar de acolo, în 2020, el fusese cumpărat de Fiorentina, cu 1.7 milioane de euro.

Jucătorul a revenit la formația din Constanța în august 2022, atunci când a fost împrumutat. Munteanu a evoluat în 29 de partide în Superliga, dând 10 goluri și 6 pase decisive.

În centrul atacului, Hagi se mai bazează pe Rivaldinho și Luca Andronache, în vreme ce, în bandă, „marinarii” îi au pe Enes Sali, Adrian Mazilu și Nicolae Carnat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed