Anunț fabulos despre Gică Hagi! Fostul jucător al Farului a spus clar: ‘Mister m-a format ca fotbalist’

Anunț fabulos despre Gică Hagi! Fostul jucător al Farului a spus clar. Imediat după ce a plecat de la campioana en-titre, Andrei Borza a vorbit despre tehnicianul care l-a lansat în fotbalul mare.

Andrei Borza a fost prezentat oficial la Rapid. Jucătorul în vârstă de 17 ani a fost transferat de la Farul Constanța.

Anunț fabulos despre Gică Hagi

Andrei Borza a postat un mesaj special pentru Farul după ce a ajuns la Rapid. Fotbalistul a ținut să îi mulțumească lui Gică Hagi, despre care a spus că l-a format ca fotbalist, dar și colegilor cu care a cucerit titlul de campion al României în sezonul trecut.

„A venit momentul să-mi exprim întreaga mulțumire pentru întreg proiectul Farul. A fost un an memorabil pentru mine, datorită lui Mister, care m-a format ca fotbalist și m-a învățat tot ce știu.

Mulțumirile nu se opresc aici. În spate s-a aflat o întreagă armată de oameni, care au contribuit fiecare la drumul meu prin lumea fotbalului. Farul a fost și va rămâne mereu pentru mine o a doua casă. Vreau să le multumesc și celor din Peluza Marină, care au colorat în alb și albastru fiecare meci prin suportul lor moral. Multumesc, Farul Constanța, pentru tot!”, a scris Borza, pe Instagram.

Andrei Borza, prima declarație în tricoul rapidiștilor

După prezentarea oficială la echipa din Giulești, Andrei Borza a făcut și primele declarații. „Mă simt foarte bine să fiu aici, a venit momentul să fac pasul către o echipă de tradiție și sunt foarte mândru de mine. Suporterii sunt nemaipomeniți. Stadionul și suporterii m-au determinat să fac această alegere și sunt foarte mândru de acest pas.

Sunt un jucător foarte serios și o să o demonstrez aici, în Templul din Giulești. Am foarte mult obiective. Pe unele dintre ele le-am atins deja, pe celelalte îmi doresc să le îndeplinesc aici. A fost doar un vis pentru mine să realizez atâtea lucruri până la vârsta de 17 ani”, a declarat fotbalistul la prezentare.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed