Dan Şucu a dat marea lovitură! Vedeta lui Gică Hagi, sub comanda lui Cristiano Bergodi. Detaliile oficiale ale mutării

Dan Şucu a dat marea lovitură! Vedeta lui Gică Hagi, sub comanda lui Cristiano Bergodi. Detaliile oficiale ale mutării. Cei de la Rapid au reuşit un transfer extrem de important. L-au acontat pe Andrei Borza de la Farul.

Dan Şucu l-a luat pe Andrei Borza. Jucătorul de doar 17 ani ar putea debuta chiar la următorul meci pentru echipa giuleşteană.

Dan Şucu a dat marea lovitură!

Este oficial! Andrei Borza a fost prezentat de cei de la Rapid. Borza a semnat un contract valabil 4 ani, până în vara lui 2027. „Mă simt foarte bine să fiu aici, a venit momentul să fac pasul către o echipă de tradiție și sunt foarte mândru de mine. Suporterii sunt nemaipomeniți. Stadionul și suporterii m-au determinat să fac această alegere și sunt foarte mândru de acest pas.

Sunt un jucător foarte serios și o să o demonstrez aici, în Templul din Giulești. Am foarte mult obiective. Pe unele dintre ele le-am atins deja, pe celelalte îmi doresc să le îndeplinesc aici. A fost doar un vis pentru mine să realizez atâtea lucruri până la vârsta de 17 ani”, a declarat Borza după ce a parafat contractul.

Rapid va plăti în schimbul lui Andrei Borza suma de 800.000 de euro, plus 10% dintr-un viitor transfer, conform gsp.ro. Borza efectuează în această după-amiază vizita medicală.

Daniel Niculae a anunțat că cele două cluburi s-au pus de acord în ceea ce privește toate detaliile contractuale. Ar putea disputa primul joc în tricoul Rapidului chiar contra fostei sale echipe, Farul, duminică, în runda cu numărul 6 din Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed