Dan Şucu, gest de ultimă oră! I-a decis soarta lui Daniel Niculae. Preşedintele celor de la Rapid, contestat dur de fani

Dan Şucu, gest de ultimă oră! Acesta i-a decis soarta lui Daniel Niculae. Preşedintele celor de la Rapid a fost contestat dur de fani.

Acționarul majoritar de la Rapid a decis să facă schimbări la formația lui. Asta după eșecul suferit în fața celor de la Petrolul Ploiești, scor 0-2.

Dan Şucu, gest de ultimă oră

Printre chestiunile analizate de Șucu a fost și situația lui Daniel Niculae, cel care a fost aspru criticat de suporteri după partida cu „lupii galbeni”. Asta din cauza transferurilor ratate, dar și a faptului că președintele giuleștenilor nu a dorit ca Marius Șumudică să antreneze echipa Rapid.

Potrivit Prosport, Dan Șucu ar fi decis să-i acorde sprijin total lui Niculae, mai ales în aceste momente grele. Formația de lângă Podul Grant are doar 5 puncte, după tot atâtea etape disputate.

Astfel, sursa a transmis că patronul de la Rapid nu vrea să-l dea afară pe Niculae. Asta în ciuda faptului că niciunul dintre noii jucători aduși de el și de Victor Angelescu nu au reușit să impresioneze.

De altfel, pe lângă Andrei Borza, Dan Șucu i-ar dori și pe Tudor Băluță (24 ani) și Constantin Grameni (20 ani), legitimați la Farul. Cei doi fotbaliști ar urma să fie cumpărați cu 2.5 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed