Marius Şumudică s-a dezlănţuit! Afirmaţii grave la adresa celor de la Rapid. Ce l-a scos din minţi pe antrenor

Marius Şumudică s-a dezlănţuit! Afirmaţii grave la adresa celor de la Rapid. S-a aflat ce l-a scos din minţi pe antrenor care a dat cărţile pe faţă în direct. Nu e deloc linişte în Giuleşti după începutul foarte slab de campionat.

Rapidul lui Cristiano Bergodi are doar 5 puncte acumulate în primele 5 etape ale Superligii. Unele voci îi transmit lui Dan Şucu să-l dea afară pe italian şi să îl aducă pe Marius Şumudică.

Marius Şumudică s-a dezlănţuit!

Totuşi, Marius Șumudică nu mai vrea să ajungă la Rapid. S-a enervat din cauza declaraţiilor liderului galeriei, Liviu Ungurean. „Nu mi se pare normal ce spune «Bocciu», că avem nevoie de profesioniști. Adică oamenii de acum nu sunt profesioniști, Bergodi nu e profesionist? Adică acum nu mai avem nevoie de Șumudică, că nu e profesionist?

Nu am înțeles asta cu profesioniștii. Adică, acum mă luați de pe stradă? Eu nu o să continui acest război. Dacă nu se pune problema să vină Șumudică, atunci de ce să vorbesc de Rapid?

Susțineți-vă antrenorul și uitați-l pe Șumudică! Și dacă îmi faceți ofertă, după ce a declarat «Bocciu», eu nu mai vin la Rapid! Îi aveți pe Nico, pe Angelescu, pe domnul Șucu. Să mă scoateți din calcul pe mine. Eu nu vin la Rapid. Șumudică refuză în momentul de față să preia Rapidul, dacă voi fi ofertat”, a afirmat Șumudică, în direct la Digi Sport.

Luni, la o zi după ce Rapid a pierdut „Primvs Derby”, 0-2 cu Petrolul, galeria rapidistă, prin vocea liderului Liviu Ungurean, a anunțat clar. „Am spus la începutul campionatul că trebuie să vină Marius Șumudică. Dar nu s-a vrut! Acum nu vrem noi să mai vină Marius Șumudică! Ce să facă Șumudică acum? Să vină și să-l înjurăm și pe el? Ce facem?

A venit Bergodi să lucreze pe filozofia implementată de Mutu. Să-l aducem pe Șumudică pentru a-l compromite? Acum nu cred că e bună venirea lui Rapid. Lui Bergodi îi trebuie timp, dar oricum cred că Rapid e o pălărie prea mare.

Vrem să fie aduși oameni profesioniști, care să-și facă treaba, pentru a-i mulțumi pe suporteri. Dacă vrem să fim râșii României, să ținem aceiași oameni pe poziții. Dacă vrem să fim un club profesionist, trebuie să aducem profesioniști”, spunea „Bocciu”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed