Sorin Cârţu face anunţul momentului! Mesaj clar pentru Dan Şucu de la Rapid. Ce trebuie să se întâmple cu Cristiano Bergodi

Sorin Cârţu face anunţul momentului! Mesaj clar pentru Dan Şucu de la Rapid. S-a aflat ce trebuie să se întâmple cu Cristiano Bergodi. Antrenorul italian a avut un start sub aşteptări în Superliga cu echipa din Giuleşti.

Deşi se vorbeşte despre o demitere a lui Cristiano Bergodi, Sorin Cârţu nu este de acord. Fostul antrenor este surprins totuşi că Rapid are doar 5 puncte după primele cinci etape.

Sorin Cârţu face anunţul momentului!

Înfrângerea cu Petrolul Ploiești, de pe teren propriu, scor 0-2, a stârnit furia fanilor. Aceştia nu i-au cerut, momentan, demisia lui Cristiano Bergodi. L-au luat  însă în colimator pe preşedintele Daniel Niculae.

Sorin Cârţu este de părere că tehnicianul italian nu ar trebui schimbat în acest moment. Asta deşi este de părere că ar fi trebuit să strângă mai multe puncte, conform fanatik.ro.

„E prea devreme să iei în calcul o eventuală demitere a lui Bergodi. Chiar dacă la nivelul lor trebuiau să aibă minimum 10 puncte. Prin modul lui de a fi și cu preparatorul fizic pe care îl are, echipa poate face rezultate mai bune.

Eu cred că e un tip care își cunoaște foarte bine meseria și se impune prin ceea ce face și probabil că are un impact în fața jucătorilor de la Rapid. Bergodi e un antrenor bun și are o capacitate foarte mare”, a declarat Sorin Cârțu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed