La ce oră se va juca meciul Nordsjaelland-FCSB. Schimbare de ultimă oră anunţată de danezi. Toată lumea trebuie să ştie

La ce oră se va juca meciul Nordsjaelland-FCSB. Schimbare de ultimă oră anunţată de danezi. Toată lumea trebuie să ştie. Nordicii au făcut o modificare de ultimă oră în privinţa startului partidei de joi seara.

Nordsjaelland-FCSB a avut ora de start modificată. Manşa secundă din turul 3 preliminar al Conference League era programată inițial la ora 19:30 (ora României). Totuşi, partida va începe la 20:00.

La ce oră se va juca meciul Nordsjaelland-FCSB

După 0-0 în tur, în Ghencea, calificarea rămâne deschisă între FCSB și Nordsjaelland. Echipa care va juc aîn play-off-ul competiţiei se va decide în confruntarea de la Farum.
Câștigătoarea acestui meci va juca în play-off-ul Conference League cu învingătoarea dublei Sabah Baku – Partizan Belgrad. În prima manşă, azerii au realizat o mare surpriză. I-au bătut pe sârbi cu scorul de 2-0.

Momentan, disputa Nordsjaelland – FCSB nu a fost achiziţionată de nicio televiziune din România. Nordsjaelland a emis astăzi un comunicat în care își anunță fanii că duelul decisiv cu FCSB va începe la ora 20:00. Gruparea daneză se așteaptă ca stadionul să fie sold-out, peste 9.000 de spectatori. Meciul va fi condus de o brigadă din Kosovo, avându-l la centru pe Genc Nuza.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Cristiano Ronaldo, declarație neașteptată. Portughezul s-a săturat: ‘Nu-mi mai pasă’

Cristiano Ronaldo, declarație neașteptată. Starul lusitan și-a luat prin...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed