Gigi Becali face mutarea momentului! Jucătorul pe care urmează să-l vândă. Câți bani va încasa

Gigi Becali face mutarea momentului! S-a aflat care este jucătorul pe care urmează să-l vândă, dar și câți bani va încasa.

Roș-albaștrii cer 100.000 de euro pentru a-l ceda pe Vali Gheorghe (26 de ani).

Gigi Becali face mutarea momentului

Jucătorul ar fi pe cale să plece la o altă echipă. Asta chiar după returul celor de la FCSB cu Nordsjaelland, din turul al treilea al preliminariilor Conference League, conform GSP.

De altfel, Gigi Becali s-a declarat dezamăgit de prestația lui Gheorghe în primul tur cu danezii, scor 0-0, astfel că finanțatorul de la FCSB este gata să renunțe la jucător.

„A fost o greșeală introducerea lui, nu l-am știut. Îl vor vreo 3 cluburi, le-am zis să-l ia”, a afirmat Becali.

Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, a spus că UTA Arad, U Cluj și Petrolul Ploiești sunt formațiile care iau în calcul să-l transfere pe Vali Gheorghe.

Mai mult, potrivit GSP, fotbalistul ar urma să fie transferat definitiv, dat fiind că patronul de la FCSB nu ar fi de acord să-l împrumute pe jucător.

Vali Gheorghe ajungea la FCSB în 2021, când a plecat de la Astra. La acel moment, Becali achitase 200.000 de euro. În vara anului trecut, jucătorul a plecat în Turcia, la Umraniyespor, el dând 1 gol în 24 de etape. În cele din urmă, formația lui a retrogradat.

Gheorghe s-a întors apoi la FCSB, contractul cu vicecampioana fiind valabil până în anul 2026. În noul sezon, acesta a fost utilizat mai mult pe post de rezervă, el jucând doar vreme de 50 de minute.

Cota de piață a fotbalistului este de 500.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed