S-a aflat adevărul despre Marius Șumudică! De ce nu va ajunge la Rapid. Dialog incendiar în direct

S-a aflat adevărul despre Marius Șumudică! S-a aflat de ce nu va ajunge la Rapid. Un dialog incendiar a avut loc în direct.

Giuleștenii au început cu stângul noul sezon. După eșecul cu Petrolul Ploiești, scor 0-2, a fost luată în calcul varianta ca Bergodi, antrenorul de la Rapid, să fie demis.

S-a aflat adevărul despre Marius Șumudică

Totuși, Liviu Ungurean, liderul fanilor „vulturilor vișinii”, a spus că Marius Șumudică nu mai este dorit de aceștia pentru preluarea formației.

De altfel, Gheorghe Răducanu, un alt lider al galeriei giuleștenilor, a avut un dialog cu Șumudică, context în care Răducanu a explicat noua poziție a fanilor de la Rapid în legătură cu postul de antrenor.

„Gigi, sunt și eu aici, salut!”, i-a transmis Șumudică lui Răducanu, atunci când liderul galeriei a intervenit telefonic la Liga Digisport.

Gheorghe Răducanu a replicat: „Nu se pune problema. Ceea ce a declarat Liviu (n.r. Ungurean), a spus că nu e momentul. Nu cred că a spus-o împotriva lui Marius Șumudică. A zis că a fost o strategie Șumudică. Nu e momentul ca Șumudică să fie sacrificat pentru greșelile Rapidului.

Liviu a vrut să spună altceva. Că s-au făcut niște greșeli și trebuie să răspundă oamenii care au făcut greșelile respective. Organizarea pe acest început de campionat este deficitară”, a spus Răducanu.

După meciul cu Petrolul Ploiești, Rapid se situează pe poziția a 11-a în clasamentul Superligii. De altfel, formația lui Cristiano Bergodi are doar un meci câștigat, 3-0 cu U Cluj, în runda a doua a noului sezon.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed