Umilință totală pentru Cristiano Bergodi! L-a făcut praf în direct: ‘A fost un dezastru’

Umilință totală pentru Cristiano Bergodi. Florin Răducioiu nu s-a putut abține și l-a făcut praf în direct pe italian după dezastrul din Giulești.

Rapid a pierdut meciul din etapa a 5-a cu petrolul, scor 0-2, și este pe locul 11 în Superliga.

Umilință totală pentru Cristiano Bergodi

Fostul internațional a avut un discurs foarte dur la adresa echipei condusă de Cristiano Bergodi. Florin Răducioiu spune că jucătorii par să fie blocați psihic.  

Analistul a avut un mesaj și pentru antrenorul Rapidului pe care îl sfătuiește să-și măsoare cuvintele.

„Anul trecut, jucătorii erau mai siguri pe ei. Nu ştiu… Încerc să îmi dau seama. Am impresia că această echipă este blocată. M-am uitat în jocul ei și încerc să înţeleg. Emblematic este că îşi dau două autogoluri. Este al treilea în două meciuri. Îmi dă impresia că această echipă este blocată psihic. De aceea devine victimă a acestor greșeli copilărești.Devine vulnerabilă.

Modul în care a jucat a fost dezastruos! Petrolul nu a meritat. Nu a făcut nimic să câștige acest meci. Dar Bergodi trebuie să măsoare bine cuvintele, pentru că a fost un dezastru”, a spus Florin Răducioiu la primasport.ro.

Rapid a câștigat un singur meci în cinci etape și nu a reușit nicio victorie în fața propriilor suporteri. În ultimul meci cu Petrolul, giuleștenii și-au dat două autogoluri.

„Băieţii simt această presiune pentru că am văzut greşeli individuale. Chiar dacă nu am făcut un meci reuşit, am avut ocazii cu Marko. Sunt şi eu responsabil de acest lucru. Cred că presiunea îi apasă pe jucători. E un stadion greu pentru unii jucători. A intrat presiunea asta şi au fost bulversați jucătorii. Probabil că presiunea asta i-a apăsat. Despre suporteri nu putem spune nimic pentru că ne-au susţinut întotdeauna. Nu este uşor, suntem mereu expuşi la contraatacuri”, a spus italianul după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed