Lovitură totală pentru Gică Hagi! Antrenorul Farului își pierde vedeta. Ofertă importantă pentru Denis Alibec

Lovitură totală pentru Gică Hagi! Antrenorul Farului își pierde vedeta. Ofertă importantă pentru Denis Alibec.

Farul Constanța a primit o ofertă de 800.000 euro pentru atacant.

Antrenorul Farului își poate pierde vedeta

Farul Constanța a primit o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar, pentru atacantul în vârstă de 32 ani.

Deși în ultima perioadă au existat mai multe știri legate de interesul unor echipe din afară pentru atacant, în urmă cu mai bine de o săptămână, Gică Hagi a declarat că sunt doar zvonuri.

„Din ce am vorbit, el rămâne cu noi. Din ce știu eu și din ce am vorbit cu conducerea, cu toți împreună, el e focusat cu noi. Se forțează niște lucruri aiurea prin ziar. Înainte de meci, în ziua meciului să apară că are patru oferte, e incredibil, dar asta e, mergem înainte. Sunt lucruri de presă care și afară se întâmplă și peste tot. Important e că el n-a reacționat, a fost focusat. Am fost și eu acolo, l-am împins și eu puțin probabil. (n.r. ai avut o discuție cu el separat?) Nu, pe teren. I-am spus să se miște, să intre în joc, să facă ceva pentru că aveam nevoie de el”, a transmis în urmă cu 10 zile, tehnicianul campioanei, pentru Fanatik.

Turul cu Flora Tallin, ultimul meci pentru Denis Alibec la Farul Constanța?

Oferta pentru Alibec vine din Qatar. Nou-promovata Al Muaither, i-a oferit un salariu de 800.000 euro pe an, conform Prosport.

Gică Hagi este hotărât să-l lase pe fotbalist să se transfere pentru a nu rata această oportunitate financiară, mai ales că este vorba de un jucător ajuns la 32 de ani.

Din informațiile sursei menționate mai sus, discuțiile sunt avansate și Alibec poate pleca înainte sau după returul cu Flora Tallinn.

„În cazul unei oferte satisfăcătoare pentru Alibec, clubul nu se va opune ca el să plece. Nu am vorbit, deocamdată, la club, dar știu că există interesul mai multor formații pentru Denis. Dacă această ofertă a venit, trebuie să fie mulțumitoare pentru el, nu pentru club, e nevoie de acordul lui și, așa cum a spus și Gică Hagi, noi nu o să ne opunem”, a transmis Ciprian Marica, pentru sursa menționată.

Denis Alibec a jucat în străinătate pentru 5 echipe: Inter Milano (Italia), Mechelen (Belgia), Bologna (Italia), Kayserispor (Turcia) și Atromitos (Grecia).

Acesta a înscris 14 goluri și a dat 8 pase decisive în ediția trecută de campionat, sezon în care Farul Constanța a luat titlul de campioană.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed