Dan Alexa a dat verdictul! A anunțat cine este antrenorul său preferat din Superliga. Surpriză totală

Dan Alexa a dat verdictul! A anunțat cine este antrenorul său preferat din Superliga. Surpriză totală din partea fostului antrenor de la FC Braşov, Rapid sau CSM Reşiţa.

Dan Alexa, fostul antrenor al celor de la FC Brașov, crede că Rapid are șanse să se lupte la titlu, chiar dacă a avut un start slab.

Dan Alexa a dat verdictul

Dan Alexa merge pe mâna lui Cristiano Bergodi. Antrenorul crede că italianul ar putea câștiga titlul cu fosta sa echipă. Deocamdată, Rapid este pe locul 11, după ce a reușit doar o victorie în cinci etape.

”Poate sună optimist dar eu cred că Rapid se poate bate la titlu. Compania de achiziții a fost una importantă, lucrurile s-au mișcat bine în mercato, Cristiano Bergodi este un antrenor „meseriaș”, publicul este la fel de pasional ca întotdeauna, cred că rezultatele nu vor întârzia să apară.

Deocamdată jocul a fost mai bun decât punctajul pe care l-au obținut dar în momentul în care vor reuși să lege două victorii la rând vor fi greu de oprit”, a spus Dan Alexa, într-un interviu acordat pentru playsport.ro.

Alexa a sperat ca, înainte de a pleca de la FC Brașov, se se lupte pentru un loc în Superligă.

”A fost o mare dezamăgire pentru noi toți în momentul în care am aflat hotărârea TAS. Eu cred că echipa era una dintre favorite în lupta pentru promovarea în Superliga.

Aveam atuul lotului aproape format din sezonul trecut. Exista deja chimie între jucători deci eram în avantaj față de FC Argeș, Chindia sau de Gloria Buzău.

Mare păcat pentru ce s-a întâmplat în condițiile în care toți jucătorii au arătat caracter și s-au antrenat la nivel maxim până în ultima clipă”, a mai spus Alexa pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed