Scandal uriaş la Dinamo! S-a aflat adevărul despre noul acţionar al echipei. Legătura cu rivalii de la FCSB

Scandal uriaş la Dinamo! S-a aflat adevărul despre noul acţionar al echipei. Legătura cu rivalii de la FCSB. Nimeni nu s-ar fi aşteptat la aşa ceva. Milionarul a fost însă dat de gol.

Andrei Cionca se numără printre acționarii de la Dinamo. Omul de afaceri susține că dorește să își extindă contribuția la echipă.

Scandal uriaş la Dinamo!

Andrei Cionca este cel mai nou investitor în proiectul Dinamo. Afaceristul deține 28 de acțiuni, dintr-un total de 128 pe care le dețin ceilalți acționari de la ”Dinamo Socios”.

Deși Cionca este fac înrăit al echipei din Groapă, acesta trăiește într-un calvar cu soția sa. Aceasta este fana devotată a echipei lui Gigi Becali. Uneori, acest mic conflict dintre cei doi suporteri duce la certuri în toată regula.

Cu toate acestea, Andrei Cionca respectă decizia soției, ba mai mult, chiar îi face pe plac și merg împreună la unele meciuri disputate de echipa roș-albastră.

Cionca a mers împreună cu soția sa, Andreea Cionca Anghelof, în 2007, pentru a urmări partida Slavia – FCSB 2-1, din faza grupelor Champions League.

Omul de afaceri împărtășește o altă pasiune comună cu soția, pe lângă fotbal – călătoritul. Cei doi merg în tot felul de destinații de vacanță și se bucură de zone tropicale sau de savană.

Andrei Cionca face parte din investitorii ROCA, prima platformă de investiţii şi management dedicată companiilor româneşti aflate în dificultate. La fel și în ROCA X, platformă destinată investiţiilor disruptive la început de drum, potrivit Fanatik.

În anul 2020, Cionca a fost cel mai apreciat CEO din România, în urma voturilor primite de la reprezentanţii mediului românesc de afaceri.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed