Sorin Cârțu, despre marea lovitură dată de olteni! Vedeta care va schimba jocul echipei lui Laurenţiu Reghecampf. Pe cine a adus Mihai Rotaru la CSU Craiova

Sorin Cârțu a vorbit despre cel mai bun transfer făcut de fosta sa echipă, CSU Craiova, în această vară.

Mihai Rotaru i-a adus lui Laurenţiu Reghecampf un mijlocaș sloven trecut pe la echipe mari din Europa.

Sorin Cârțu, despre marea lovitură dată de olteni

Mihai Rotaru l-a convins pe Jasmin Kurtic să semneze cu gruparea din Bănie. Fotbalistul are zeci de meciuri în Serie A. Ultima dată a jucat sub comanda lui Răzvan Lucescu la PAOK.

Chiar dacă Kurtic are un cv impresionant, Soin Cârțu a ținut să reamintească că acesta vine după o operație.

„Craiova și-a luat un jucător cu CV de mare calitate, să vedem ce continuitate are în joc, vine după operația aia, după o pauză mar. Dar din ce am citit despre el, recenziile antrenorilor despre el, e marfă de fotbalist. Să vedem totuși ce poate să joace. Și Craiova e pretendentă la titlu și FCSB și CFR-ul și Rapidul. El (n.r. Răzvan Lucescu) îi face o caracterizare când era la el, în activitate. Eu nu sunt sceptic. Dar sunt reținut pentru că ceea ce a avut el foarte mulți jucători au cam terminat, s-au curățat, cu operația de ligamente încrucișat. După o asemenea accidentare pierzi din caracteristicile tale”, a declarat Sorin Cârțu, pentru Fanatik.

Jasmin Kurtic a semnat un contract valabil pe un sezon. Acesta a venit liber de contract după ce i-a expirat înțelegerea cu PAOK. Printre echipele la care a jucat se numără Palermo, Varese, Sassuolo, Torino, Fiorentina, Atalanta, Spal și Parma.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed