Acuzaţii devastatoare la adresa lui Gigi Becali! Greşeala uriaşă a şefului de la FCSB. Nu există nicio explicaţie

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Gigi Becali! Greşeala uriaşă a şefului de la FCSB. Nu există nicio explicaţie. Latifundiarul din Pipera este criticat dur pentru o mutare din meciul cu Nordsjaelland.

Trupa lui Gigi Becali a terminat la egalitate, 0-0, prima manşă din turul III preliminar din Conference League. Strategia aleasă de vicecampioana României l-a băgat în ceață pe Basarab Panduru.

Acuzaţii devastatoare la adresa lui Gigi Becali!

Gigi Becali este criticat dur pentru schimbarea lui Andrea Compagno. Basarab Panduru nu a înțeles schimbarea efectuată de FCSB în momentul în care danezii au rămas în 10 fotbaliști, Valentin Gheorghe în locul lui Andrea Compagno.

„Să găsești ce? Nu ai ce explicație să găsești! Că ai vrut ce? Nu îmi dau seama, nu pot. Ăia în 10 oameni, tu în 11, iar prima schimbare după eliminare tu îl scoți pe Compagno, rămâi cu Lampard Ovidiu Popescu în teren și joci în față, la un moment dat, cu Olaru și Octavian Popescu.

Apoi a venit și Florinel Coman prin centru. Nu ai cum să înțelegi, indiferent cât ai vrea, ce au vrut să facă în momentul ăla.

Pe Olaru îl vezi că aleargă mereu, că e implicat în dueluri. Ai zice că nu are cum să joace prost. Apoi te mai uiți și la pase, la altele…”, a spus Basarab Panduru, în direct la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed