Un mare campion, implicat într-un scandal uriaş! Soţia sportivului nu a mai suportat. Ameninţări cu moartea la adresa amantei / Foto

Un mare campion, implicat într-un scandal uriaş! Soţia sportivului nu a mai suportat. Ameninţări cu moartea la adresa amantei. A ieşit la iveală dialogul halucinant dintre cele două.

Amir Khan, fost boxer, este protagonist într-un scandal de milioane. A băgat râca între două femei care au ajuns la amenințări grave.

Amir Khan, implicat într-un scandal uriaş!

Amir Khan este căsătorit, de 10 ani, cu Faryal Makhdoom. După mai multe episoade neplăcute, celor doi le-a fost atribuit statutul de relație toxică.

Potrivit presei internaționale, cei doi nu sunt în termeni tocmai buni În prezent. Faryal l-ar fi prins pe fostul sportiv trimițându-și mesaje deocheate cu o altă femeie. Acest lucru a dus la separarea acestora, pentru o perioada, în cele două case pe care le dețin, din Marea Britanie și Dubai.

Amir Khan nu face parte din categoria bărbaților fideli, fiind acuzat și în trecut de către soția sa, în privința legăturilor cu alte femei pe parcursul căsniciei.

Pentru a fi iertat, Amir a încercat să o „mituiască” pe soție, oferindu-i cadou o masină marca Mercedes, în valoare de 130.000 de euro. Lucrurile au degenerat între cei doi. Soția pugilistului a început să aibă reacții violente, atât fizic, cât și verbal, la adresa femeilor cu care bărbatul a mai avut legături.

De curând, Faryal Makhdoom a fost surprinsă într-o filmare în cadrul căreia a cedat psihic. Modelul țipa și jignea influencerița cu care soțul său a vorbit pe Instagram. Cele două au fost surprinse într-un apel telefonic, iar starul de reality-show nu s-a abținut, conform The Sun.

„Dacă îl mai contactezi vreodată pe Amir îți tai nenorocitul ăla de gât. Ar trebui să fii speriată de mine, c***ă! Sper ca într-o zi să mori de cancer, c***ă! Treci și închide acum. Dispari acum, c***ă proastă”.

Sunt cea mai mare asiatică și femeile ca tine mă admiră și tu te culci cu bărbați însurați, c***ă. Nu te uiți cum arăți? Crezi că arăți ca mine? Ți-ai dori tu să arăți ca mine”, i-a transmis Faryal fetei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed