Vestea momentului pentru cei de la FCSB! S-a aflat chiar înaintea meciului. Cine va transmite duelul cu danezii

Vestea momentului pentru cei de la FCSB! S-a aflat chiar înaintea meciului. Cine va transmite duelul cu danezii din prima manşă a turului 3 din Conference League.

Partida dintre FCSB și Nordsjaelland din manșa tur al turului trei din Conference League va fi televizată de către ProTV.

Vestea momentului pentru cei de la FCSB!

Astăzi s-au stabilit două aspecte importante în ceea ce privește partida dintre roș-albaștri și danezi. Gigi Becali a anunțat că meciul programat joi, la ora 21:30, se va disputa oficial pe arena din Ghencea.

De asemenea, s-a aflat și postul de televiziune pe care se va difuza partida în direct. ProTV a cumpărat drepturile de televizare are duelului din turul 3 preliminar al Conference League.

Acest aspect a fost necunoscut luni, deoarece nicio televiziune nu se anunțase din cauza prețului gigantic stabilit de către roș-albaștrii. FCSB a ridicat ștafeta la suma de 100.000 de euro.

Conform gsp.ro, oficialii roș-albaștrilor au scăzut prețul la valoarea de 50.000, iar ProTV a fost primul post care s-a oferit pentru difuzare.

În ceea ce privește competiția din Conference League, UEFA a oferit posibilitatea cluburilor de a vinde drepturile TV, doar în cazurile partidelor pe teren propriu.

FCSB au pus în vânzare biletele pentru partida de joi, 10 august. Ticketele se pot achiziționa online sau în format fizic de la casele de bilete din incinta stadionului Ghencea, doar joi, între orele 11:00 și 19:00.

Conform comunicatului oficial, transmis pe Facebook, de către FCSB, prețurile biletelor pentru meciul contra celor de la Nordsjaelland sunt următoarele:

PELUZE – 30 LEI
TRIBUNA 2 – 50 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 2 – 100 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 1 – 150 LEI
VIP – 250 LEI

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed